-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Arkadaşlar film teması yapıyorum ve temaya üyelik sistemi eklemek istiyorum. Ancak bunu eklenti ile yapmak istemiyorum. Keremiya veya diğer temalar gibi eklenti olmadan kullanılan bir üyelik sistemi eklemek istiyorum, forumda ve başka yerlerde araştırdım ama birşey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@EmreGüven bu konuyu araştırırken senin konuna denk geldim. kimse yazmamış yeniden konu açmak istemedim. bilen arkadaşlar aydınlatırsa güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
a** a**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
WP User Pro Eklentisini Kullanabilirsiniz
VİDEO REKLAM | İnstagram ve Youtube | Mobil Uygulama | Website | Oyun | E-Ticaret | Kurgu-Montaj
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
30 dolar verip almanı önermem pek de işe yaramıyor. Boşa para
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Zaten bir üyelik sistemi var, temanıza göre düzenlemek için php bilginizin olması gerekiyor, eklentisiz sadece kendi kodlama bilginiz ile yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
üyeler ne yapacak, sosyal medya mı olacak bu önemli. Sadece içerik girişi yapacaklarsa herhangi bir eklentiye gerek yok ayarlardan bu siteye üye olma ayarını açarsın olur biter. böylelikle binlerce insana bile içerik girdirebilirsin. Eğer içinde insanlar birbirini takip edecek, mesajlaşacak vs diyorsan o zaman wp user pro gerekecek. Bunun dışında user pro çok fazla işlevsel olmayan bana göre karmaşık bir sistemi olan, çok gereksiz ayarları olan bir eklenti tabi bu benim görüşüm.
user desteği olan temalarla çalışman senin için yeterli olacaktır olay içerik vs ise.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Film sitesi için bence eklentiye gerek yok. Kişiler wp admin arayüzünü görmeden üye olsun giriş yapsın profil sayfası olsun yeter. Sonuçta sadece üye olacak yorum yapacak. Ama eğer favorilere eklesin, sonra izle butonu olsun ve son izlediklerim diye bir seçenek olsun diyorsanız bu eklentilerde de yok. Yine kendiniz yazmanız gerekiyor. Veya forumdan ücretli bir şekilde yazdırmanız lazım.