Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Siteniz saldırı alıyor orası açık ancak nasıl bu şekilde yapılan bir saldırıyı engellersinizi bilemiyorum. Konunun görselini sansürleyerek değiştirdim bilginiz olsun.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Teşekkür ederim aklıma gelmemişti sansürlemek bende bi türlü bulamadım:(
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster, Seo, Google Adwords
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya çok kötü bir durum ama baya güldürdü saldıran arkadaş adam üşenmemiş dikkat çekmek için özel utm kod yapıp saldırmış helal olsun neyse biraz daha devam edersem saldıranın tarafa geçicem gibi geldi bende sağlam saldırılar yiyordum güzel bir host adresimle çözdük olayı onlar birşeyler yaptılar daha yanından geçmediler sitemin
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Giriş Yapan ve mesajı yazan kullanıcılar Türkiye üzerinden giriş yapıyorsa bunları engelleyemezsziniz. Ama siteniz saldırı alıyorsa cloudflare kullanarak under attack modunda veya high güvenlik seviyesinde sitenizi barındırmanızı öneririm. Gelen Mesajları yönetim onaylı yaparak kontrol edebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
teşekkür ederim bayadır olmuyor bıraktı herhalde saldırı yapan :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sigortacı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tür durumlarda hosting sağlayıcınızla irtibata geçerseniz yardımcı olurlar. benimde başıma gelmişti aradım hosting firmasını durdu saldırı ve bir daha en ufak birşeyle bile karşılaşmadım.
www.ikitellisigorta.com www.ascgeridonusum.com www.hurdaaluminyum.net www.hurdakacpara.com