-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
acemi yazılımcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar
Ben oluşturduğum form üzerinden veri girişi yaptığım bir pencere var ve bu pencerenin iletimiyle bu verileri bir tabloya aktarıyorum. Fakat ben bu kısıma doküman eklemek istiyorum. PDF veya resim farketmez. Fakat form ekranından bunu yolladığımda ayrı bir upload klasörüne dosya tanımlanıyor fakat ben bunu tabloda göremiyorum veya tabloda sadece isim yazıyor "abc.pdf , abc.png" gibi . Bu sorunu nasıl çözebilirim ? (Biraz yeni olduğum için soruyu doğru sorabildim mi bilemiyorum desteklerinizi bekliyorum )
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
acemi yazılımcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapılması çok zor veya imkansız bir şeyse en azından bilgilendirirseniz ona göre zaman kaybetmemiş olurum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne imkansız ne de zor. Sadece tag kullanmıyorsunuz. Eğer resim dosyası yüklüyorsanız
şeklinde tanımlatmanız. PDF yüklüyorsanız ve içeriğinin görünmesini istiyorsanız da jquery yardımıyla içeriği görüntületebilirsiniz. Bunun içinde dosya türüne göre kontrol ettirtip hangi dosya ise ona göre kod bloğunu çalıştırabilirsiniz.
Web -> https://alikarahisar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
acemi yazılımcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağ olun teşekkür ederim ama biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz ? Dediğim gibi yeni olduğum için biraz sıkıntılı bu konular benim için
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kullandığınız sistem hangi programlama dili ile yazılmış. Php, Aspx V.b bilgi verirseniz, örnek sunabilirim.
Web -> https://alikarahisar.com