netbozum
tr.link

2. El Elbise bağışlama projesi

16 Mesajlar 3.127 Okunma
acebozum
tr.link

buzmavisi buzmavisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1451
  • Beğeniler 302 / 276
  • Ticaret 11, (%73)
Belki siz biz vs. kargo parası veremeyebiliriz ama durumu çok iyi olup giymedikleri kıyafetleri çöpe atanlar var.

Buradaki amaç birilerinin giymediğini birileri ile buluşturmak. Örneğin 1 kazak göndermenin kargo maliyeti ne olabilir 10 15 tl.

Bu projeyi amatörce olsa da başlatacağım ve içimizden bazı arkadaşlar bu sitede için de elinden gelen desteği esirgemeyeceğini biliyorum.

googleasistan
reklam

Link Link WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 379 / 426
  • Ticaret 46, (%100)
hocam yazdıklarımızı okumuyorsun galiba.zaten bu projeyi devlet yapıyor.
Mesela ben okullara sıfır giysi alıp gönderiyorum bağzen.kargo parasıda alınmıyor anlaşmalı olduğu için.

MKU MKU Rahatsizliklar.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 34 / 34
  • Ticaret 1, (%100)
2014 yılında böyle bir projeye ağırlık vermek istemiştim. Zamanın da kimse yardımcı olmadığı için yarım kalmıştı. Kıyafet olarak değil de geneli hedef almıştık, giymediğin, kullanmadığın, okumadığın kitaplar vs gibi.

İlk olarak kargo firmasına gittik, olumsuz sonuç. Daha sonra il, ilçe belediye başkanları ile konuştuk yine olumsuz sonuç. Kendi başımıza üstesinden kalkalım dedik, bu sefer de ayakta durabilmemiz için, hiç olmazsa giderlerimizin belirli bir seviyesine destek olabilecek kişi ve kişilerin kapılarına kadar gittik yine hüsranla sonuçlandı. O günden bugüne hep aklımda olan bir proje konuyu gördüğüme çok çok sevindim ama, arkadaşların da dediği gibi, sponsor bulamazsanız -arkanızda sizi ileriye götürebilecek bir veya birkaç kişi yoksa- işiniz zorlaşacaktır :)

Ekleme: Hatta, başarabilseydik şehrin belirli yerlerine konteynerlar bile kurdurmayı düşünüyorduk :(

İnşallah başarırsınız ;)

buzmavisi buzmavisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1451
  • Beğeniler 302 / 276
  • Ticaret 11, (%73)
gerekirse google mail atar adwords desteği isterim. İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin 2 yüzü :)

Gerekli çalışmalar bittikten sonra bir kaç yer ile iletişime geçilecektir. Trendyol , markafoni destek verse yeter.

Bunun gibi bir çok firma, gerekirse show tv ihbar hattına yazarım yayınların siteyi diye.

Yeter ki yapılmak istensin.

Ayrıca çok profesyonel bir site olmasa da inş belirli noktalara gelir diye düşünüyorum.

Bu ara hiç bir şekilde kar gütme amacım olmayacak.

wmaraci
wmaraci

Avkarogullari Avkarogullari Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 69 / 63
  • Ticaret 10, (%90)
Boyle bir proje istanbul ankara antalya bursa izmir bir cok yerde var. Geri donusum projesidir. Site destekleri ve hukuk danismanliklarini yapiyorum

ulas ulas C# & ASP.NET Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 1401
  • Beğeniler 404 / 404
  • Ticaret 18, (%100)
2. el eşyaları kişilere vermek değilde onları bir şekilde geri dönüşüme kazandırıp oradan elde edilen gelirle yeni elbiseler alıp onları bağışlamak çok daha güzel olur.

technovenue.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al