-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar son dönemlerde özellikle forumda kişsel blogların olduğunu görüyorum, olsun olması da gerekli ancak, bir giriyorum siteye kişisel blogdan çok genel bir portal sitesi gibi bi şey oluşmuş. Kişisel blog da ne saçma yazıların olduğunu söylememe gerek yok. Kişisel blog mantığını yanlış anlayan çok.
Bari kişisel blog demeyinde portal deyin ne bileyim site deyin. ama lütfen kişisel blog kavramını iyi öğrenip, ona göre site açın. SAÇMALAMAYIN.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Çok haklısın bu konuda, bende site tanıtım bölümünde denk gelince girip inceliyorum ne var ne yok diye. Adam kişisel bloga hit çekmek için saçma sapan yazılar yazmış vs. Maalesef bu saçmalamalar devam edecek :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kişisel Blog kavramının tanımını sıkıştırmaya gerek yok. Kişisellik kreatif bir kavramdır hayal gücüne ket vurulmaz.
Kişi, blogunu kişisel blog olarak değerlendiriyor ise öyledir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WEB
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam aynı başlıkta iki ayrı yazıdan biri kaliteli diğeri kalitesiz olabilir. Biri kişisel deneyimlerini yazar, biri rewrite yapar.İçeriğin kendisi önemli bence...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şimdi adam mtv hakkında görüşünü yazmıyor ki. Kalkıyor haber sitesi gibi yazıyor. E ben napayım . Ha ama dersen bir konu hakkında twitter , facebook benim tarzım değil ben görüşlerimi fikirlerimi internet sitemden yazacam o olur.
Geçen ben de rastladım arabistanda ne olduğunu yorumlamış. Orada yaşayan biri olarak yazdıklarının 1 kelimesi bile doğru değil ama beğendim sonuçta bir haber sitesinden rewrite yapmak yerine bir şeyler yazmış içinden . Böyle olmalı
Profesyonel Android uygulama yazımı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Doğrudur . Ama eğer bunu okuyan varsa bilsin ki öyle şeyler yazıyorsa direk siteyi kapatıp bilgisayarı çekiçliyoruz haberi olsun
Profesyonel Android uygulama yazımı.