-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2-3 aydır 50 gb ücretsiz depolama veren bulut depolama olan mega yı kullanmaktayım. Belli bir süre daha kullanmaya devam edeceğim gibi gözüküyor. Aklıma takılan şey ise bu Mega bulut depolama ne kadar güvenilir? Cevaplarınızı bekliyorum.
https://mega.nz
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Güvenliden kastınız nedir ? Engellenir ya da kapanır gibi ? Eğer böyle bir düşünceniz varsa bunu yapan dünyanın en büyü olan rapıdshare ve bunun gibi 1 firma daha vardı unuttum sanırım. Yani bunlar kapandıysa hepsi kapanabilir rahatlıkla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En iyisi bir harici bir depolama birimi alıp ona mı yüklemek özel dosyaları?
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bahsettiğiiz firma Mega yani güvenliği bu firmaya söylemek saçma olur :)
Kimdotcom bunun kurucusunun ilk firması megaupload tı orada yasadışı dosya barındırmaktan fbı bunu içeri aldı bir süre yattıktan sonra abi ben akıllandım vallaha diye yalvararak çıktı şimdi ise açtığı sitede herşeyden önce güvenli olun diyor herkes dosyasından dorumludur uğraşamam sizinle diyor :))
Kısacası gayet iyi ve güvenilir kullanabilirsin
kurulduğu günden beri kullanıyorum tık yok.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Veriler senin elinde değil başkalarının sunucusunda.Tabii ki güvenli değil fakat güvenin de bi derecesi var.Muhtemelen firma yetkililerinden başkaları dosyalarınıza erişemez ama sonuçta o dosyalara sizden başkasının da erişimi var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sakın Kullanma 10 gb lik fotoğraf arşivim gitti sorun benden kaynaklı gibi çünkü şifreyi unuttum ama bir daha şifre falan yenileyemedim sifre unuttum yok onun yerine yandex disk kullan daha iyi.