lostyazilim
tr.link

Blogger'da yeni olanlara ücretsiz yardım.

12 Mesajlar 1.698 Okunma
lstbozum
tr.link

EmreOzcelik EmreOzcelik ... Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek ...
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 474
  • Beğeniler 83 / 83
  • Ticaret 12, (%100)
0'dan bir wordpress kurucam 3 Gün üstünde durucam adsense için en olumlu nasıl çalışabilirim diğer günler 1-2 makale girip çıkmam için

wmaraci
reklam

ramazayn ramazayn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** U**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 19 / 251
  • Ticaret 9, (%100)
EmreOZCELİK wordpress'in seo eklentileri var site alt yapısı ve yazılarınız için en doğru eklentileri internette araştırma yapıp bulabilirsiniz ve 1-2 sene önce güncellenen eklentileri kurmayın genelinde güvenlik açıkları bulunmakta.

Adsense konusuna gelirsek günde 2 özgün makale tercihimdir kategorinize bağlı olarak artabilirde bu makale sayısı ama en uygunu 2 dir önemli olan sürekli güncel olmaktır 1 gün 4 makale girmek yerine hergün 1 makale girmek daha faydalıdır benim fikrime göre.
Anahtar kelimelerinizi makale içinde kalın harflerle yazarsanız seoya bir nebze etkisi oluyor diye biliyorum.

seo uyumlu bir tema tercih ederseniz sizin için daha faydalı olur ücretli düşünürseniz themeforestten bakabilirsiniz ama tema tercih edin derseniz wordpress temalarının çoğu fonksiyonel ve hoş sizin göz zevkinize kalmış birşey adsense ve seo uyumlu temalara bakmanız yararınıza olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al