Mertkas
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar, son zamanlarda ticaret sitelerinde TC Zorunluluğu gelmiş ve güvenmek ve güvenmemek arasında kaldım. Bu siteden oyuncu koltuğu alacağım ama bir türlü içim ısınmadı. Canlı destek ve, emaillere mesaj attığımda hemen mesaj veriyor onda sorun yok fakat neden böyle TC Zorunluğu gelmiş anlayamadım şahsen. Bu site sizce güvenilir mi ? İçimiz rahat bir şekilde TC mizi yazabilirmiyiz
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hocam tc nizi heryere vermek doğru değil fakat ne olacak ben bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü zaten bundan 2-3 yıl önce Türkiyedeki bütün tc ler internette yayınlanmıştı milletvekillerinden tutunda bakanlara kadar hani vermişsiniz vermemişssiniz ne olacak, bence bu kadar paranoya olmaya gerek yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
ŞahsınıA fatura kesebilmek için tc no veya şirketseniz vergi no zorunludur. Çoğu sitede kafanızdan tc no uydurabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Resmi internet siteleri (online vergi ödeme vb. gibi) hariç hiç bir siteye gerçek tc kimlik numaramı vermemeye özen gösteriyorum. Hele hele alışveriş sitelerine hiç vermiyorum. 11 haneli farklı bir numara yazdım ve geçtim. Ne bir garanti problemi yaşadım ne de başka bir şey. Çünkü garantiye verdiğim ürünlerde tc kimlik numarasına değil, alınan ürüne ve fatura tarihine baktılar.
Size tavsiyemde bu yöndedir. 6-7 senedir hiç problemsiz 3000 liralık üründe kullandım 2 liralık üründe.