-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tebrik ederim.Burda önemli olan anahtar kelimenizdir.Ayrıca ne kadar hit getirdiği de önemlidir.Maraş Haber ya da benzer versiyonlarda başarılı olma ihtimaliniz yüksektir.Ama sadece haber ya da haberler de zordur.
altuncumedya adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar 3 ay önce kahramanmaraşa yayın yapan
www.marashaberi.com kahramanmaraş haber sitesini kurdum. en ucuz ajansla anlaştım bazen 2 gün haber bile vermiyorlar çoğuzamanda 1 -2 haber düşüyor ajansa. bu ajans ile sitem 2 ay gibi kısa bir sürede googleda 2. sıraya yükseldi kendi anahtar kelimelerinde şuan hitlerim oldukça iyi ben yönetimden haberi ekleyim sitede haberi bakana kadar google siteme index atıyor. 20 ye yakın haber sitesini geçtim pr4 pr3 siteleri. şimdi önümde sadece tek rakip kaldı. o da yakın zamanda alt edilecek büyük planlarım var. nasıl iyi mi?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
bir kaç ay önce konu açmıştınız bunun için anahtar kelimemde beni ilk sıraya getirecek sağlam seoucu varmı diye o seocu senmisin yoksa :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Basın-Yayın
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kahramanmaraş haber galiba bu arada başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkes blog v.b. uğraşlar içine giriyor ama asıl önemli olan hit getirecek işlerdir.Arkadaş mesela maraş haberi açmış,iyi bir uğraşla ilerde 10 k yıda görebilir.Bu da bir aileyi geçindirecek geliri sağlar.Diğer arkadaşların da buna benzer haber tarzı siteler açması onlar için de önemlidir diye düşünüyorum.Tabi ki bu işten para kazanılmak isteniyorsa.Ayrıca google haber sitelerine her zaman ayrıcalık sağlayacaktır.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bende 2 gün önce bi domain aldım, bizim burayla ilgili haber sitesi yaptım. Bakalım biz nerelere geleceğiz. Tebrik ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Ajansla ne kadara anlaştınız? Bende Konya için bir haber sitesi açmayı düşünüyorum. DHA veya AA'nın fiyatlarını sanırım biraz yüksek gelecek bana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haber sitesi düşünenlere haber bulamam vaktim yok diyorsanız aa tavsiye ederim fakat fiyatı biraz yüksek 4500 civarı yıllık peşin olursa cihan daha makul ama haber sıkıntısı var cihanda da iş size düşüyor yani araştırmacı gazateci olmanız lazım. bu arada ben haber haberler yazınca çıkmak diye bir niyetim yok kullandığım haber paketi türkiye genelini de içeriyor ancak seo gereği eklemiyorum hedef kitlem maraş maraş haber, kahramanmaraş haber yazınca istediğim yerdeyim şuan.