lostyazilim
tr.link

Google reklamı almak için Kaç gün ? Hocalarım yardım

12 Mesajlar 1.434 Okunma
acebozum
tr.link

Bulabilencom Bulabilencom WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kimya Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 197 / 92
  • Ticaret 0, (%0)
İlk sitemi açtığım zaman baya tecrübesizdim. Bırakın SEO yapmayı meta açıklaması bile girmemiştim. Site 7 arkadaşın yazdığı şiir, hikâye, edebi içerik, film ve müzik önerisi gibi konuları içeriyordu. Domain anahtar kelime içermiyordu. Sitemde en uzunu 100 kelime olan 7 içerik varken bir gece dedim ki kendi kendime "zaten onaylanmaz ama bi adsense başvurusu yapayım". O kadar şey okumuştum ki adsense onayı hakkında, umudum bile yoktu. Bir hafta sonra maillerimi kontrol ederken 5 gün önce gelmiş bi adsense onay maili gördüm. Saat olarak hesaplarsak yaklaşık 36 saatte onay gelmişti.

Gelelim herşeyini ince ince dokuduğum ikinci siteme. İnanın meta açıklaması girerken bile en az 10 tane bu konuyla ilgili makale okumuşumdur. Makale nasıl yazılır link inşası nasıl olur. Iç seo dış seo nasıl yapılır? Kısaca herşeyi doğru düzgün yaptım. Okuduğum bölüm gereği haftada iki makale yazmaya alışkın olduğum için oturup en azı 2500 kelimelik makaleler girdim siteye. Anahtar kelime ve link inşaası yaptım. Adsense başvurusu... Sonuç? 4 aydır tık yok.

Umarım anlatabilmişimdir. Hala nasıl aldığım bilmiyorum kısacası.
bilalbakirci44

kişi bu mesajı beğendi.

webimgo

bilalbakirci44 bilalbakirci44 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 139 / 33
  • Ticaret 0, (%0)