-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
3 Hafta önce kaybettiğim banka kartımı iptal ettirip yenisini talep ettim kart üstünde 2 adet adres kayıtlı olduğu için izmirdeki evimde kapıyı açmazsak bursadaki evime gidiyor ordada kapıyı açmazsak izmire dönüyor.
Sürekli bursa-izmir arasında gidip geliyor kart işin garip yanıda kimse demiyorki şubeye bırakalım gelsin alsın adamlar istikrarlı 3 haftada 4 kere gidip gelmiş helal olsun vallahi yapı krediyi tebrik ediyorum burdan en kısa zamanda hesabımı kapattırıp iş bankasına geçiş yapacağım
1 kişi bu mesajı beğendi.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
"kimse demiyorki şubeye bırakalım" bunu siz demediğiniz sürece kimse diyemez. Diyebilemsini de istemezdiniz değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO & Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Ben de aynı bankada benzer sorunu yaşadım. Kredi kartı çıkarmak istedim adresimi sisteme yanlış girmişler bir türlü kart gelmiyor. Adresi de telefondan düzeltemiyorlar, zorla şubeye davet ediyorlar.
enc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel bir şirket
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kart başvurusu yaptığınızda şubeye bırakın diye başvuru yaparken not yaparsanız şubeye bırakırlar bana geçen geldi iş bankasından ben o notu düşürmeyi unuttum kart kurye ile geldi adam aradı beni dedim şubeye bırakma şansımız olurmu adam dedi benim yetkim yok öyle bir not düşülmedi dedi kartta ancak müşteri hizmetlerini ararsanız öyle bırakabilirim dedi bende dedim gerisi geri gönderin sonra alırım
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
İnsanları memnun edememenin bir başka hali de bu işte. Kapıyı başkası açsa teslim etseler yine suçlu sayacaksınız. Doğal olarak sizi arıyorlar, teslim etmek için uğraşıyorlar ama yine suçlular. Kartınızı alamıyorsanız sebebi sizsiniz. Şimdiye kadar adres güncellemesi yapmadıysanız bile en azından kart isterken yapsaydınız.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bir de bu mesele tamamen banka fışı bir olay. Dağıtım/kurye şirketiyle alakalı bir olay. Belki işbankası da aynı şirketi kullanıyodur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Herkes kendine göre dönsün dünya istiyor. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
lütfen sakin olun biraz ben zaten şubeye bırakın diye not düşmüştüm ama konuştuğum arkadaş kartı iptal ederken dikkate almamış