-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maatbacı Ve Reklamcı
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
sistemden Oto beğeni aldım fakat 3 Gundur aktif olmadi müşterilerde bekliyor ulaşırsan sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaan Tuna isimli elitci.com sahibi beni 100 tl dolandırmıştır. Lütfen kimse bu arkadaştan alışveriş yapmasın. Elitci.com 100 TL ücretimi alarak 20 haber sitesinde haber yayımlayacağım diyerek beni dolandırmıştır. Bu firmadan kimse alışveriş yapmasın. Paramıda iade etmemiştir haberde yayımlamamıştır. Gerekli şikayet savcılığa yapılmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Kaan Tuna isimli şahsı savcılığa verin, bu tamamen ************** farklı sitelerde bu tarz konular açarak insanları dolandırıyor. Sıkışınca 1 haftaya para iadesi yapıyoruz gibi saçma sapan şeyler söylüyor ben savcılığa verdim sizde verin. IBAN bilgisini ve dekontuda götürün **************lıktan yatsında aklı başına gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün yazmazsa bende yarın vericem
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ücreti iade etmiyor cevapta vermiyor yarın dilekçe veriyoruz bir kaç arkadaşla birlikte madur olanlar varsa dilekçemize imza atmanız yeterli
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben verdim dilekçeyi arkadaşlar, size de öğrendiğim bilgiyi iletiyorum.
Skype whatsap sitede ki destek kısmındaki konuşmaların ekran görüntüsünü alıyorlar siz çıktı alıp götürürseniz kabul etmiyorlar. İşlem çok basit en yakın adliyeye gideceksiniz internet **************lığı diyeceksiniz girişte yönlendiriyorlar zaten. Dilekçe verip çıkıyorsunuz.
Sitede ücret iadesi edilmez yazıyor diye sizi kandırmaya çalışıyor. İade etmek zorundaymış, hizmet sağlamıyor yarım sağlıyor ya da çok bekletiyorsa gidip 10 dakikanızı ayırın. Mahkeme sonuçlandığında siz paranızı devletten alıyorsunuz ve mağduriyet parasıda alıyorsunuz . Devlet o şahıstan alıyormuş siz uğraşmıyorsunuz bir daha şahısla. Avukat masrafları, dosya masrafı, kamu davası olduğundan yüklü miktarda ceza kesilecek. Sizde yaparsanız bu sayı katlanacak
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Dolandirici bu saaten sonra inanmayin parasi bitti millete sms atiyor yorumlarida kendi yaziyordur kesin
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
ilk önce adam gibi konus 1. hattını kapatmıs 2. 3 tane oto beğenim var 100 kere msj attık başlatmadı ***********