WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
hocam nasıl günde 350 "özgün" içerik giriyorsunuz acaba? Botla girseniz özgünmü sayılıyor :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Çok pardon örnek site adresinizi söyler misiniz ?
Zamanında bizde kocaeli gebze bölgesinde basın ofisi açtık. Polis telsizi yanımızda ve Dha aboneliğimiz bulunmasını da göz önüne aldığımız da söylediğiniz kadar içerik gelmiyordu ve günde maksimum 30-50 haber girebiliyorduk siteye.
Siz bunu nasıl başarıyorsunuz ? Habere bizde taklı attırıyorduk , haber içinde haber çıkartarak ama sizin söylediğiniz adeti hangi firma ekliyor merak ediyorum.
Site adresinizi özelden iletin merak ettim , en azından böyle bir siteyi takip edeyim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
30-50 haber bizim siteye eklediğimiz haber adeti hocam. Yoksa tabi ki 200 den fazla haber geliyor . Hatta ilçe haberlerini katarsak 1000+ üzeri haber gelmekte. Ancak siteye okunacak dikkat çekecek hedef odaklı içerik girmemiz gerektiği için size söylediğimiz adetleri ekliyorduk.
Ek olarak tavsiyemiz dir . Söylediğiniz adette içerik girmenizi önermiyoruz .
Okuyucuya okutabileceğiniz haberler belli.
Bu yüzden daha dikkat çekici haberleri seçerek koymanızı önereceğim. Paylaştığımız hiç bir haber Asayiş haberleri kadar okunmuyor du maalesef.
Okul tatil haberleri hariç :)
Yani biraz cinayet , hırsızlık , intihar ve biraz tecavüz haberleri yani ( Asayiş ) her zaman dikkat topluyor. Bu konuda dikkat toplamanızı öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Alman sitelerinde de öyle bir şey yaptı ki ..... gibi başlıklar oluyor mu ? merak ettim :D
1 kişi bu mesajı beğendi.