zyx
bn Msa gbi drenrkn Ra’lra
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
Z** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir pm de ben alabilirmiyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Konu geyik kategorisinde mi diye sürekli kontrol ediyorum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Konu açılırsa pm yada etiket bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
turkeyLegend adlı üyeden alıntı
nrkn Daha açığı şu şekilde. Satmak istediginiz domain planınız varsa hemen satısinini hızlandırin. Çünkü bu işte Krallığımı ilan edecem. Fazla mı açık oldu :)
Krallıktan ziyade aldıgınız bir bedel ve tutar var bundan aşagı bir fiyatamı satacaksınızki? kaldıki bukadar alan adını alıpta para bagladınız proje yada satılık düşüncesi ile elinizden çıkartmak isterken bunları ne tür bir fiyata satmayı planlıyorsunuz elimde 2 3 k arası alınmayı bekleyen domainler var belkide bazılarını siz yada bu forumda bulunan arkaşdalar satın aldılar .com uzantısı satıs sitelerinde 2 3 bin dolara satılırken .org da baska bir amacla kullanılırken .net uzantısını satın alıp forumda 30tl ye satamamak var bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz. Toplu alımlarda Fiyat ne düşünüyorsunuz Belkide sizden Krallıgı Alıp Tahta geçmek isteyen olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Hocam bu domainler projelik domainlerdir sizin için reg fiyatı olabilir.Bu kişiden kişiye değişir.Bana göre ise para yapacak domaindir.
Burada dıiımainden anlamadıgınız beĺli bu da bana göre bir yaklaşımdır .ayrıyetten dalga gecmek haddim değildir gerçektir 2 ye aldım 2.50 a satacagım bu kimseyi ilgilendirmez.konu yu dagıtan arkadasların konusu bu sekilde dagılmaz cok bilmişseniz domainden anlıyorsanız madem sizene alan alır mesela ben . Bu kimseyi alakadar etmez ha kıskanmak ayrı bir konu tabi.varsa önerisi projesi adam akıllı yanlıs yada dogru yapmısınız nedenide bu sekildedir diye axıklar tabi adam olabilmek birşeylerle ciddi sekilde konuya dagil olmak dalgayla bos lafla değil icraatla olur..yanlıs isem özür dilerin arkamdan küfedip dalga gecmeyin lütfen haddimi bildirin teşekkürler...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Konuyu buraya sürükleyen benim değil sizin alcaltıcı sözlerinizdir.işi olmayanın yeri oldugunu heleki kafasına göre bos muhabbet yapıp konu saptıran colul cocuk forumu oldugunuda düşünmüyorum burasının kelimelerimin agırlıgının farkındayım .dikkat ettiyseniz size şahsi olarak konusmadım genel itibariyle konustum.üstünüze almanız beni sasırttı.neden üstünüze alındınız.bilmiyorum ama konu zaten tasındı sizede iyi forumlar herkesede moderatörden ricam konunun uzatılöadab kaldıeılmasıdır tesekkürler