Okan_IŞIK adlı üyeden alıntı
İki alan adını da kontrol ettim ikisinde de şuan bir içerik vs yok öyle boş boş duruyorlar. Merak ettim 4000 tl değerinde süper iki domain aldınızda neden boş?, hayır boşken nesinden çok memnun kaldınız size ne gibi geri dönüşleri oldu ki gayet memnunsunuz?
interwebdex adlı üyeden alıntı
Bu domainlerin 4000 tl olmasının özelligi nedir ? nasıl bir gelir elde ettiniz gelir planınızı gösteren bir şablon mevcut mu ? aranma hacmi nedir bla bla bla boş boş konular açıp burda insanların vakitlerini çalmayın. İşi yapan kişi Bu kadar çok konuşmaz geregi ne ise onu yapar. boş domainleri sergilemekte ki amacınızı anlayamadık. Bu şey gibi PR şirketleri gizli müşteri olarak sizi oraya gönderiyor ve sizin orayı değerlendirmenizi istiyor ve sende bu arkadası gelip bu mesajınla değerlendirip bize mi sunuyorsun :D :D Komiksiniz.c om Biz forumlarda sizin gibi cok insan tanıdık. İçiboş
Forumu karsıma alıyorum sanki bunlar dolu site değildir konuyu okumadan yargılama yapıyorsunuz bunlar cok büyük projeler için kullanılabilir domainlerdir... isimlerrin kaliteli olması cok hosuma gitti size göre anladıgım kadarıtla domain demek reg parası demek ya hiç domain satın almadınız yada büyük proje görmediniz..Gelir elde edecgimi söyledim gelir elde ettim demedim size göre boş domain bana göre kazanc kaynağıdır.kücültücü yargılayıcı kelime ve cümlelerinizden ötürü sizin bana düşman olmanızı bir sonuca bağlamıs değilim. Eğerki sorguluyorsanız neden nasıl diye defalarxa söyledim misal vereyim en iyisi insaat firmaları kredi yatırımları vs için Ortakyatirim.com cuk diye oturan vs birçok projeye ev sahipliği yapacaj kalitededir.domainlerimle bu kadar ilgilenmeniz ilginc verilen cevaplar mı canınızı sıktı yoksa kendinizle laf yarısına girecek birilerini mi arıyorsunuz bunu anlamıs değilim
Arastırmadan okumadan yargılamak buna denir 1. Cevabımı alarak konusup millete sahsımı kücük düşürecek kelimelerden ötürü sizleri kınıyor moderatorun geregini bir kez daha yapmasını rica ediyorum
Konu buna döndü...: su içilmez
Cümlenin asli sudur..: orucluyken su içilmez
Bu arkadaslar asırı medya sevdalısı dolu konusan kaliteli forum insanları (sahsımı ve işlerimi aldıgımı verdiğimi yargılayan sahıslar)
Aynen böyle yapıyor konuyu tam okumadan yargılıyor madem tartısma mod un da hosuna gitti bunu okuyan forumdakileri bir ankete davet edwlim tam olsun kim bos konusup bos laf yapıyor olurmu istebiken bumu
Lütfen arkadaslar bos yapmayalım burası ciddi bi forum. .
Satın aldıgım arkadasın bu konuyu gövde gösterisi için actıgı doğrudur bi tanışmışlıgım yok sadece davwt etti bende gerceklwri söyledim.herkese tekrar iyi forumlar.hatamız warsa kuaura balmayın özür dileriz