-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
24, (%96)
Merhabalar,
Wordpress tabanlı sitelerime ESC sitelerinden sürekli saldırı alıyorum ve sitelerinin linklerini ekliyorlar naptıysam kurtulamadım, aklım durdu resmen, lütfen bana yardımcı olurmusunuz, bu lanet insanlardan nasıl kurtulabilirim ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
Cpanel kullanıyorum.
NOT: Bu vesile ile insanların sitelerine saldırarak emeklerine zarar veren insanlara sesleniyorum, ALLAH ( C.C ) bizlerden çaldığınız bu emekleri sizlerden değil, çoluğunuzdan çocuğunuzdan ve sizin gibi karaktersiz insanları dünyaya getiren vede aile terbiyesi vermiyen annenizden babanızdan çıkartsın inşallah'ki ölmek yerine sürünerek ve kul hakkı ile öbür tarafa gidesiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress sitenizde bulunan bir açıktan faydalanıyor olabilirler Wordpress sıfırdan kurmayı dneyin veya wp'de sorun yoksa sunucudaki farklı siteden girip link veriyor da olabilirler Hosting değiştirmeyi düşünebilirsiniz.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle konularda host aldığınız firmaya mesaj gönderin. Çünkü sunucu tarafı onlarda biz de olsa yardım edebilirdik.
Editörler aranıyor!...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özkulada bulunan bir website yede linkler eklenmişti. Fark ettikten sonra temizledim.
1 kişi bu mesajı beğendi.