-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@mrscode evet konunun en alt satırında belirttiğimiz gibi domain en büyük hatamız oldu. Kısa sürede değişimi gerçekleşecek. 1 haftadan uzun süredir domain listesi yaptık, eleme yapıp karar vereceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@omrumdely normalde bir çok sitenin alt url leri var bizlerde. Tüm indexlerinizi görmeniz için domain: siteadi.com yapacağız kısa süre içerisinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
S.E.M & S.E.O Expert
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle tebrik ediyorum gayet başarılı bir arama motoru bütün sitelerimi ekledim. Bir kaç eksik gördüm mesela arama yaparken Başlık & Açıklama uyumuna bakmıyor başlık ve link karşılaştırması yapıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Olmayacak diye birşey yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok eleştirildiğimiz için çokya.com ve cokya.com u kullanma kararı aldık Domain tartışmaya müsaittir = Türkçede en çok kullanılan 2 kelimenin birleşiminden elde edilmiştir. Global tarafta ise cokya olarak .co , ok, ya kelime türevleri birleşimi denenmiştir. Bilinç altına rahatlıkla yerleşecek bir domaindir. İçerisinde ç harfinin geçmesine takılanlar olabilir. Bundan sonraki tüm çokları bir arada yaşamak ve yaşatmak adına cokya.com olarak yolumuza devam edeceğiz. Kurduğunuz cümlelelerde ne kadar çok geçtiğini tahmin etmek zor olmayacaktır. İlginç bir strateji sevenler kadar sevmeyenlerde olacaktır. Önemli olan projenin yürümesi çok fazla isime takılmamak gerekiyor.
Sevgiler, saygılar...
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Yeni alan adı çok güzel olmuş fakat ana sayfada bulunan hava durumu tam konuma göre değil. Servis sağlayıcımın ana merkezinin olduğu şehri göstermekte. Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.