-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
makine mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu konu beni biraz korkuttu arkadaşlar siteme çinden yunanistandan ve bir ülke daha var admin giriş denemesi olmuş gözüküyor Limit Login Attempts eklentisi ile gördüm bu eklenti sizce doğru gösteriyormudur ? Ve güvenlik için ne yapmalıyım?
mr-muhendis.com
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bahsettiğiniz eklenti yüklü ise ve en güncel wordpress sürümünü kullanıyorsanız bence başka birşey yapmanız gerekmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
makine mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şifrem bildiğin 25 haneli oldu :) ya korkudan dün yoktu bişey temizlemiştim bugun 11 tane giriş denemesi var 7 si çinden bide diğer yazar arkadaştan denemişler 3 tane onun şifreyide güncelledik
mr-muhendis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bahsettiğiniz şey "brute force" saldırısıdır. Deneme, yanılma yaparak yapılan bir siber saldırı çeşididir. Bunu önlemek için öyle çok çetefetli güvenlik eklentileri kurmanıza gerek yok
https://wordpress.org/plugins/simple-google-recaptcha/ bu eklenti işinizi görecektir. Aynı zamanda bu eklenti ile spam yorumları da engellersiniz.
Daha fazla güvenlik almak için de 2Adımlı doğruluma kullanabilirsiniz. Bunun için ise kullanacağınız eklenti:
https://wordpress.org/plugins/google-authenticator/Saldırının şiddeti ne kadardır bilemiyorum ancak saldırı şiddeti artar ise esktra olarak 3.taraflı bir yazılım kullanarak örneğin: Cloudflare (ücretli) sitenizi güvenceye almanız gerekebilir.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
makine mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siteyi kuralı 6 ay oldu jetpack 800 saldırı diyor Limit Login Attempts ilede ip adresleri görünüyor siteyi kaptırmaktan korkuyorum açıkçası
mr-muhendis.com