-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir şehir tanıtımı üzerine açtıgım web sitem mevcut. Sitem adsense onaylı. Son iki gündür google da bir siteye denk geldim aynı anahtar şehir üzerine ve aynı anahtar kelime üzerine çalışıyoruz ve sitenin içindeki içeriklerin tamamı birebir benim içeriklerim ile aynı benden çalınan içerikler son 1 haftada girilmiş hepsi kopya siteye. Şimdi bu siteyi bu anahtar kelimeden nasıl düşürebilirim ? Ayrıca bu çalıntı makaleler ile o sitede adsense alabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Birebir aynıysa ve sizin yazılarınızı ondan önce indeks almışsa Adsense alamaz.
Dmca ile de siteyi şikayet edebilirsiniz.
Site eğer içeriklerinizi bot ile çekiyorsa da yazılarımızda linkleme yaparak bu işi lehinize çevirebilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
çalıntı makale ile senin üzerine çıkmaması lazım sen google gibi getirle hemen indexledin mi yoksa calıp önce o mu indexletti
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsense başka bişey çalıntı makale kullanmak bambaşka bişey. daha önceden almıştır adsenseyi kpya siteler yapıp oralarda da kullanır hepimiz yapıyoruz ben botla çekiyorum çoğu siteme içeriği.
yapcak bişey yok . dmca kullanacaksın ücretli diğer türlü herşey boş ya da tesadüfi . şikayet etsen kaale alınabilir de alınmayabilirde.