DesignTr adlı üyeden alıntı
geçen ayda yaptım daha öncede yaptım bir çok borçla yatırımım mevcut ama büyük risk bu riski alıcak hazırda param var o yüzden girişiyorum sıfırdan giricek birine önermiyorum.
Ek olarak piyasa sıkıntıda şuan btcyi bozdururdum ama 1 aylık deneme olduğu için ellemiyorum.
9 gün sonra sonlandıracağız.
rugal34genesis sitesini önerirmisin hocam ben bıraz araştırmışdım artık gelen gıdenı karşılamıyor denıyordu kzma zorluğu arttığı ıçın btc de acaba zcash falan kazzam kazım zorluğu basıt paketlerde veya etherıum kazanç sağlar mıyım?veya önere bıleceğınız bulut sıstemı var mı?
2
mıner gate yı vds sunucumda kulnıyorum 2 cpu lu sunucuda ılk kazımlara 10 hzs lerde başlıyor saatler ılerledıkce 0,23 h lere kakar duşuyor sunucuda ekran akrtı yok.
3
evde laptopum var eskı 2 cı el almışdım 1 yıl once aldığım kışı sadece masa üstü kullndım demışdı power poınt exe falan
mıner gateyı açtığımda 4
[B]cpu [/B]4gb
[B]Gpu [/B]cıkıyor yenıı fark ettım onuda ancak kazım yaptırmak ıstedığımde ekran kararıyor goruntu yonetıcısı hatası verıyor.bende 1
[B][B][B]gpu[/B][/B][/B] DA 10-17 h cıvarı kazım yaptırıyorum lakın vds de kı sunucumdada aynı değerlerde kazıya başlıyor ancak gpu ların daha fazla kazım yaptığı soylenıyordu acaba laptopun elektırık az kullnıyor yanı jarz cıhazı az elektırık çekıyor sorun bundan mı kaynaklanıyor dıyede duşunmuyor deyılım.Acaba İnternetelede alakası var mı Vınn Kullnıyorum
4 Laptopu satıp veya aynı ozllıklerde 4cpu - 4 gpu kasa mı alsam dıyede sormak sıterım veya uğraşma genesısten 30 $ lık etherıum yada zcacs kazım gucu satın almak daha mı mantıklı.
Birde genesısten 30 dolarlık aldığım kullnım sadece aylık mı?