-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Wordpress'e kurabileceğim bir firma rehberi teması arayışındayım fakat pek bir aradığım tarzda tema bulamadım.
Yani; İnsanların üye olup firmalarını kendileri ekleyebilecekleri (admin onaylı), şehir şehir ve sektör sektör listelenebilecek bir rehber.
Sahibinden.com'daki arama mantığıyla bir arama bölümünde sektörü seçip ya da ismini yazıp, şehri de seçtikten sonra arama yapıp karşılarında o şehirdeki ve o sektördeki firmaları listeleyebilecekleri bir tema arıyorum.
Her bir firmanın altında yorumlama ve puanlama olayı da olursa fena olmaz kafamdaki plana göre.
Bu tarz bir wordpress teması nasıl bulabilirim? Yani temayı panelden özelleştirebiliyor olmam lazım. Sektör isimlerini, buton isimlerini, eklenecek firmalar için o sabit bilgi formunu vs. kendime göre özelleştirebileceğim bir tema arıyorum.
myk61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Temafabrika.com sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.
150tl bi ücreti var. Böyle bir projem olsa kesinlikle bunu alırım.
Buyrun satın alma sayfası
http://www.temafabrika.com/wordpress-responsive-firma-rehberi-3-temasi.html
YourSen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
giyim
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ismi verilmiş olan sitenin bi iletişim numarası var abartısız farklı günlerde 5 6 kere aradım ne cvp verildi ne dönüş yapıldı mail ile irtibat ta sağlanamıyor yarın bi sorun olduğunda karşınızda muhattap bulamazsınız. dikkat etmenizi tavsiye ederim .
Birde firma rehberleri evet çok revaşta ama patlamış durumda milyon tane firma rehberi var piyasada ve firma erhbetligi güven yitirdi millet piyasayı donaldırdı bu konuda ne bi müşteri gelir kazanç sağlarsınız nede size bi faydası olur boşa emek harcarsınız gibi geliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**