-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
B** R**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kolay gelsin Yoast SEO modülü sitemde yüklü idi ama host değiştirdikten sonra bu modül yüklü iken yeni yazı ekleyemiyorum şu hatayı veriyor
Catchable fatal error: Argument 2 passed to WPSEO_Link_Watcher::save_post() must be an instance of WP_Post, null given in /home/h37564a0/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/links/class-link-watcher.php on line 41
Eklentiyi devre dışı bırakınca da şu hatayı veriyor ama yinede sayfada yeni yazı ekleyemiyorum ama güncelleme yapabiliyorum
Warning: Creating default object from empty value in /home/ccc/public_html/wp-admin/includes/post.php on line 642
Presta Centre
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Aynı sorun şuan bende de oldu keşke cevap veren olsaydı :)
wmtoprak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim.Host değiştirme işlemi yaparken php sürümleri farklılık gösterdiğinden olmuş olabilir.Tam incelemeden bu konu hakkında birşey demem doğru olmaz.Birçokşey buna neden olabilir.Yapmanız gerekenlerden biri php sürümünüzü güncellemek olsun.Devam ediyor ise sitenizdeki tüm eklentileri kaldırıp tekrar deneyin.Sorun devam ediyorsa yedek alıp wordpresi tekrar yükleyin.