-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
değerli arkadaşlar amp kurulumunda olumlu olumsuz sonuclarınız nedir ? sitenizde varmı şuan sitem googlede gayet güzel durumda ama şöyle bir şey fark ettim büyüm gazetelerin siteleri beni gecmiş ilk iki sayfada hep amp kurulu siteler var bu konuda fikirleriniz ne birde google kazanclarını etkılermı tek korkum ı aslında yoksa amp güzel gibi geliyor bana
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam kendimden örnek vereyim. Masaüstü araması yaptığımda ilk sıralarda çıkmayan hatta 5. yada 6. sırada olan içeriklerim var. Ama cep üzerinden yani mobilden arama yapınca amp den dolayı aynı içeriklerin ilk sırada yada ikinci sırada çıktığını görüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
SEO & Webtasarım Hizmeti
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
amp haber ve blog siteleri için uygundur kurumsal ticari bir sitenin amp kurması gereksiz turumsal firmanın blog sayfası varsa da kulanmak ta yarar var günümüz mobil cihazlarla dolu küçük bir tavsiyem var mobil sayfanız çok ağır yükleniyor ise amp kurun derim ve dikat edilmesi gereken hususlar var amp şakaya gelmez amp kurulumu konusunda iyi bilgiye sahip kişilerden destek almanız sizin için iyi olucaktır .
iyi çalışmalar dilerim
krm
Kerem
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gezgin
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tabii ki faydası var. Yazı içi ve sabit reklam eklersen kazancında düşüş olacağını zannetmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sadece kurulum yapmakla bitmiyor, iyi takip etmek gerekiyor.
Özellikle search console dan uyarıları dikkate alarak düzenleme yapmanız gereken yerler olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yilmaz70 adlı üyeden alıntı
Sadece kurulum yapmakla bitmiyor, iyi takip etmek gerekiyor.
Özellikle search console dan uyarıları dikkate alarak düzenleme yapmanız gereken yerler olacaktır.
arama konsolu hakkında bılgım yok arastırayım hocam kurmaya karar verdım tesekkurler
krm adlı üyeden alıntı
Tabii ki faydası var. Yazı içi ve sabit reklam eklersen kazancında düşüş olacağını zannetmiyorum.
inşallah hocam bugun karar verdım kuruacam sonucta paradan zıyade googlede onemlı bellı bı yere geldıkten sonra zaten hıte baglı olarak adsensede kazanc artacaktır suan 50 kuruşlarda gunluk en dusuk
seohizmeti adlı üyeden alıntı
amp haber ve blog siteleri için uygundur kurumsal ticari bir sitenin amp kurması gereksiz turumsal firmanın blog sayfası varsa da kulanmak ta yarar var günümüz mobil cihazlarla dolu küçük bir tavsiyem var mobil sayfanız çok ağır yükleniyor ise amp kurun derim ve dikat edilmesi gereken hususlar var amp şakaya gelmez amp kurulumu konusunda iyi bilgiye sahip kişilerden destek almanız sizin için iyi olucaktır .
iyi çalışmalar dilerim
amp konusunda tema ve eklentım orjinal o yüzden bir sorun yaşayacagımı zannetmıyorum bende kurucam tavsıyenız ıcın cok sagolyn
sofu44 adlı üyeden alıntı
hocam kendimden örnek vereyim. Masaüstü araması yaptığımda ilk sıralarda çıkmayan hatta 5. yada 6. sırada olan içeriklerim var. Ama cep üzerinden yani mobilden arama yapınca amp den dolayı aynı içeriklerin ilk sırada yada ikinci sırada çıktığını görüyorum.
hocam daha öncede sormuştum bu soruyu ozamanda cevap vermıstınız cok tesekkur ederım orjinal tema ve eklentiyi aldım aktifleştirip yayına baslıcam ınsallah
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme