-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Uzun zamandır bir çoğumuzun ortak ve büyük bir sıkıntısı var. Bu konuda birçok kişi hemfikirizdir. Malumunuz çeşitli uygulama ya da eklentiler aracılığı ile kullanıcılar sitelerimizde ki reklamları engelliyorlar. Bu durumdan dolayı ciddi oranda reklam gelirlerinde kayıplar yaşanmakta. Ve yine malumunuz kullanıcılara bu konu hakkında bilgi vermekte Adsense politikaları gereğince yasak.
Aklımda şöyle bir fikir var. Bunu gerçekleştirmek için bir ekip lazım öncelikle. Sosyal medya üzerinde çeşitli sayfalar ve gruplar vasıtası ile web sitelerinin tek gelir kaynağının reklamlar olduğu konusunda ve bu reklamlar sayesinde ayakta durdukları konusunda insanlara bilgi aktaralım. Bu tarz paylaşımları çoğaltarak çevremize yayalım. Buradaki bir çok web sitesi sahibi arkadaşımızda bu konuda bize destek olursa sesimizi duyurabiliriz.
Bu konu hakkında sizlerde yorum ve düşüncelerinizi lütfen paylaşın. Neler yapılabilir?
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
1 siteye 10 üzeri reklam alırsan, bırak engellemeyi, siteyi kendimde yasaklarım bir daha girmem. Önce buna bi çare bul istersen
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sayın nokta düşüncenizde haklılık payınız var elbet. Zaten 10larca reklam ile kullanıcılara artık bıkkınlık verenler yüzünden bu durumdayız. Fakat ben web sitemde tüm sayfalarda 2 adet adsense reklamı bulunduruyorum. 3 tane bile değil. Bazı sayfalarda ise yalnızca 1 adet reklam gösteriyorum. Fakat buna rağmen bir zamanlar gayet güzel reklam geliri elde ederken sonralardan gelirler iyice düşmeye başladı. Bunun sebebi de artık insanların bir çoğunun reklamları tamamen engellemesidir. Buna bir çözüm getiremeyeceksek eğer sitemizin bize bir getirisi olmayacağı gibi sırtımızda yük olarak kalacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Reklam yayınlamak isteyen kadar reklamları engellemek isteyenlerinde olduğunu unutmamak gerek
Bunun sonu yok malesef alışmak lazım :)
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Reason adlı üyeden alıntı
Sayın nokta düşüncenizde haklılık payınız var elbet. Zaten 10larca reklam ile kullanıcılara artık bıkkınlık verenler yüzünden bu durumdayız. Fakat ben web sitemde tüm sayfalarda 2 adet adsense reklamı bulunduruyorum. 3 tane bile değil. Bazı sayfalarda ise yalnızca 1 adet reklam gösteriyorum. Fakat buna rağmen bir zamanlar gayet güzel reklam geliri elde ederken sonralardan gelirler iyice düşmeye başladı. Bunun sebebi de artık insanların bir çoğunun reklamları tamamen engellemesidir. Buna bir çözüm getiremeyeceksek eğer sitemizin bize bir getirisi olmayacağı gibi sırtımızda yük olarak kalacaktır.
ya senin sitende adsense olsun ;) ben girip geziyormuş gibi yapıp tıklarım ;) sıkıntı değil popup reklamlardan bahsetmiştim ;)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI