-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Verdiğim paranın şuan iki katını da aldım. :D
Edit: patladı :)
the
Mekatronik.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düşünüyorumda adamlar neden kredi çekip yatırıyorki parasını oraya? Çiftlikbank kendisi o krediyi çekemeyecek kadar fakirmi? Böyle sistemlerde genellikle son yatırımcılarına olanlar oluyor hadi hayırlısı
Mekatronik.net - Haber.red - Begeni.net - sms onay
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Buna para yatıran salaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
300 binden fazla üyesinden yüz milyonlarca TL para toplayan Çiftlik Bank oyunu için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan sonra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı da harekete geçti ve Bakanlık, oyun hakkında hukuki süreç başlattı.
Oyun güvenilir arkadaşlar oynamaya devam :D :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
BU SİSTEM *********** MI GÜVENİLİR Mİ TESTİ
1) Çalışmadan, kolay para kazanmayı vaadediyor mu?
A) Evet
B) Hayır
2) Yeni üyeler getirmeni istiyor mu?
A) Evet
B) Hayır
3) Evi, arabayı satıp, kredi çekip yatırım yapanlar duyuyor musun?
A) Evet
B) Hayır
4) Üyeler için lüks mekanlarda eğitim vb. seminerler verilip akabinde çılgın eğlenceler düzenleniyor mu?
A) Evet
B) Hayır
5) Bir arkadaş şu kadar yatırmış, iki/üç katı kazanmış gibi şeyler konuşuluyor mu?
A) Evet
B) Hayır
DEĞERLENDİRME: A'lar çoğunluktaysa dolandırılıyorsunuz/dolandırılacaksınız.
Not: Ama falanca şu kadar kazanmış. Yahu herkesi dolandırmıyorlar işte sorun orda. Az kimseyi yemleyip çoğunluğu dolandırıyorlar.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
İnsanların kolay yoldan para kazanma arzusu bunların türemesine neden oluyor. Kusura bakmayın ama aklı başında bir insan binlerce lira çekip bu işe yatırım yapmaz. Çiftlik Bank'ı savunanlar bir zamanlar Mega Holdings'i de savunuyordu, Titan'ı da savunuyordu, Gano Excel'i de savunuyordu. Bu tarz türeyen saaden zincirlerinin kazananları en baştaki insanlar ve bu işe yeni girenler olur. Bunların kazançları da bir süre sürer. Sonra farklı bir network marketing'e girerler. Bizzat yakın çevremde onlarca örneği mevcut.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu milletin yolunacak enayisi de, enayi dürten çakal **************sı da eksik olmaz.
Ne bereketli topraklar ki Saadet zincirleri, fadıllar, ihlaslar, megalar soydu yine de bitmiyor enayi hasadı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vallahi şuan hala paralar çekiliyor sıkıntısız, benim tahminimce hiçbir şey olmaz (tabi demiyorum sürekli var olacak) elinde sonunda buda bitecek gidecek PATLAYACAK ama şuanki görüntü yalanlama karalamadan başka birşey değil bayağı içindeyim çünkü bunun ben bir kaç topluluğun çiftlikbank 'ı istememesi adı altında çıkmış haberlerdir bunlar gene bekleyip göreceğiz sonuçları tabiki :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yav arkadaş adamların gerçekten çiftliği vardır veya yoktur ancak bunun web tabanlı bir oyun ile ne alakası var?
Hosting şirketi mi bu,parasını ver sana çiftlikten şu hayvanları kiralayalım olayı falan mı zannediyo millet anlamadım.