-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrencisi
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostlarım Merhaba,
Ben SGK Başkanlığında Büro Personeli olarak çalışıyorum. Ben hem kurumda yükselmek için lisans tamamlayıp Uzman olmak istiyorum. Hem de yazılımla alakamı hobi olarak devam ettirmek istiyorum. Ama bu ikisi bir arada gitmiyor. Kurumda Java kodlanıyor diye java üzerine çalışmalar yapmaya başladım aynı zamanda lisans tamamlamaya çalışıyorum ama sanki java ağır geliyor gibi..
Sizce kurumda kariyer yaparken yazılımla alakamı kesmemek adına hangi dili ya da bilişim sektörünün hangi alanına yönelmeliyim. Back End, Front End, Big Data vs...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk başta c# deneyebilirsiniz açık akedemi Sitesi iyidir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrencisi
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Az çok programlama dillerinden çoğundan üç beş bişe biliyorum ama üstüne koyamıyorum zor geliyor. Bakalım C# hobi olarak öğrenilebilecek mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam basit dil isterseniz diller c# c+ c basic olarak soyleyebilirim
Orta derecedeki diller agir isterseniz vb, python delphi java cok agir diller ise php asambley vs siz secin
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu konuda çok tartışma yapıla bilir Artılar Eksiler tartışıla bilir. Yıllardır olduğum bu sektörde adam akıllı öğrendiğim tek ve net bir şey vardır. :) Fazla düşünmeyin Bir yerden başlayın gerisi mutlaka gelir.
dump3cz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Java bitirdikten sonra front ent göz atın.
mrscode
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi o değilde yeni PHP öğrenmeye çalışan bir insan olarak o resimdeki PHP'nin yeri hiç hoşuma gitmedi :/
Çok kafayı yormadan başka bir dile mi yönlensem acaba. Python ile hem basit, hem de gelişmiş web yazılımlar yapılabilir mi acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçenlerde birçok iş için beynin aynı anda yorulması performansı epey etkiliyor diye bir yazı okumuştum. Eğer eğer çekincen ustalaşmakla ilgili değil ise yazılım zormuş kolaymış vakit alıyormuş kısmıyla ilgilenmezsin, ne kadar ilerleme katettiğine bakmazsın eğer bakacak olursan bu senin asıl işin ama madem başka bir işin var bence zorlama. Sırf 3-4 sorun için aylardır dönüp duruyorum. Yeterli vaktini neye harcadığına iyi karar vermen gerek.
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrencisi
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hobi olarak yazılım dusunmemin sebeplerinden biri de zaten aktif olarak beynimi kullanmak istemem, Ama öğrenecek kaynağın kolay bulunması gerekiyor sanırım benim tek derdim kaynak sorunu kurumda java kullanılıyor diye java çalıştım yeteri kadar kaynak bulamadığım(ücretsiz) için zorlandım galiba