ceyhun86 adlı üyeden alıntı

Öncelikle hayırlı olsun. Adsense reklamları ile ilgili YouTube da birçok içerik mevcut. Onları izlemenizi öneririm. Ayrıca
Adsense reklam politikalarını da adsensenin kendi üstesinden okuyabilirsiniz. BGBG için çok kısa şunu söyleyeyim. BGBG sayfanın bin gösterim başına elde ettiği geliri gösterir ve yüksek olması kazancınızı arttırır. Tıklama başınada ayrı bir gelir elde edersiniz.


Teşekkür ederim hemen bakayım onlara. Tek bildiğim bir sayfa da 3 den fazla adsense reklamı gösterilmeyeceği yönündeydi ama inceleyeyim biraz..
Benim bgbg yüksek mi yoksa herkesin mi böyle ? Sanırım bu fiyat zamanla düşebiliyor. Şu an günde 5-10 kişi anca giriyor artık zamanla olur herhalde..

0,28 olmuş 50 kuruşa az kaldı. Allah bilir ne zaman 200 olurda çekeriz..

Bu arada mesaj atıp site adresini istiyorsunuz bende vermeyi çok istiyorum ama maalesef 2 şeyden dolayı veremiyorum. 1 içerik çalınabilir diye. Gerçi bu çok önemli değil ben yazacak şey bulurum ama 2.si Şimdi birisi inat edip sürekli reklamlara falan tıklayıp adsensemi kapatmaya çalışabilir ki böyle yapan bir çok kişi var o yüzden vermeyeceğim kusura bakmayın.
Teşekkür ederim saygılar (: