hacitunc
Sonproje: www.tekinel.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, grafik tasarım ile aram çok iyi değil ortaya böyle bir şey çıkarttım sizce sağ tarafa ne ekleyebilirim ? Fikirlerinizi bekliyorum...
Referanslar: gedex.com.tr parkturk.com.tr defnemotomotiv.com bilicar.com tekinel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sol tarafa tarih sağ tarafa mekan ismini koyarsan daha iyi olur. bence yazı fontunu da değiştir
wtf!?*
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Neden bu tür işleri, işini profesyonel yapanlara bırakmıyorsunuz ?
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
hacitunc
Sonproje: www.tekinel.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çünkü sadece bir ödevi profesyonel bir çalışma gerektirecek bir durum yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
Referanslar: gedex.com.tr parkturk.com.tr defnemotomotiv.com bilicar.com tekinel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
:) bu bir göndermemi o profil resmi rastgele gözüme çarpan bir resimdi.
gövde gösterisi istiyorsan onu yapabilirim ;)
Şu konser afişi için yapmış olduğum yoruma gelince, afiş muhtemelen şehrin dört bir yanına yapıştırılacak benim gözümde kötü bir çalışma olduğu için işi profesyonellere bırakman daha iyi olur.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
tuuruls adlı üyeden alıntı
Sonuca ilişkin yorumlar "muhtemel" ibaresiyle yapılınca sonradan karışıklığa neden olabiliyor. Arkadaşımız ödevi için yapıyormuş. Sıla'nın konser afişini büyük mekanlarda çıkacağı için onların da anlaşması gereği ya bilet satışçısı ya da mekan sahibi yapacaktır. Halihazırda sanatçıların anlaşmalı olduğu ajans ve tasarımcılar da mevcut zaten en kötü onlar yaparlar.
Ayrıca hem web master hem de grafiker birisinden gövde gösterisi isteyecek kadar profesyonel değilim ben. Size iki mesleğinizde de başarılar dilerim.
Bu yorum daha açıklayıcı oldu, teşekkür ederim sizede başarılar dilerim iyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adam zaten yazmış çok iyi değilim bukadar çıkartabildim tamam eğerki çok iyi biliyorsanız adamın konusunada cevap yazmayın
hocam güzel olmuş fazla iyi olmadıgın halde