[COLOR=#e74c3c][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#e74c3c][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]#Sık Sorunlanlar[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#27ae60][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Herhangi bir panel kullanıyor musun?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS]Hiç bir panel olmadan kurulum sağlıyorum. DNS yönlendirme dahil herşeyi manuel şekilde linux üzerinde hallediyorum.Kullanıcıya bağlı dilerse phpmyadmin kurabilirim. [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#27ae60][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Hosting'de geçerli mi?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#000000]Hosting üzerinde tabiki geçerli değil, bu işlem sunucu üzerinde kurulum sağlanmaktadır. Amaç performans olduğu için hostingler size %25 CPU izni verirken sunucu üzerinde %100 cpu izni alabilirsiniz. Dolasıyla hosting üzerinde performans beklemek -1 puan demektedir.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#27ae60][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Hangi işletim sisteminde kurulum yapılıyor?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS]Ubuntu 16.04 x64 işletim sisteminde kurulum sağlamaktayım.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#27ae60]Gerçekten performans alabilcek miyim?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000]Güncel teknolojileri uyumlu bir şekilde kullandığım için, sunucu yanıt hızı gerçekten çok hızlıdır. Google genelde sunucu yanıt hızını düşürün diye yanıt vermektedir fakat benim sağladım kurulum ile bu sorun ortadan kalmaktadır.[/COLOR][COLOR=#000000]

[/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=#27ae60]Aşırı istek geldiğinde CPU Problemi olacak mı?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Genelde wordpress üzerinde aşırı istek geldiğinde cpu kızarır ve diğer kullanıcılar siteyi kısa süre ulaşamaz. Fakat Redis ile veritabanını rem üzerinde cache edildiği için böyle birşey münkün değil tabi bu sadece redis sayesinde değil nginx üzerinde gerekli conf. ayarları ile requestler doğru bir şekilde yönetilir.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#27ae60][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Linux güvenliği konusunda nasıl bir önlem aliyorsun?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000000]Öncelikle Ufw firewall ile gerekli portlar güvenlik altına alınır. SSH üzerinden root girişi kapanır ve ssh portu değiştirilir. Bunlar genel güvenlik önlemleri için temeldir ve diğer teknik güvenliklerin önlemi alınmaktadır.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[COLOR=#c0392b][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]İLETİŞİM[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]skype :[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#c0392b][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS] aliymn.db@outlook.com[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]bionluk :[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#c0392b][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS] https://bionluk.com/aliymn44[/FONT][/SIZE][/COLOR]