-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
arkadaşlar sorum şu azureden hesap açmıştım ve sanal sunucu kiraladım küçük bir işim için daha sonra o makina silinmediği için çalışmaya devam etmiş ve 4 ayda 10 bin lira borç birikmiş şimdi hergün microsoft tan mail geliyor sanal kartla kayıt olduğum için para çekemiyorlar tabi bu durumda beni yasal olarak borçlandırabilirlermi ? yani umursayayımmı yoksa arkama bile bakmiyayımmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Borsa
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Borçlandıramayacak olsalar satmazlar da diye düşünüyorum sanal kart dediğiniz şey sizin adınıza mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Microsoft Türkiye'de ticari anlamda aktif olan bir firma bence umursamalı kendileri ile iletişime geçerek durumu anlatmalısınız bu şekilde bir çözüm yolu bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Fizello - Inspired by Colors
dump3cz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Dilekçe yazıp görüşeceksin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker & Yazar
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
onur712 adlı üyeden alıntı
evet benim adıma ama tel no farklı falan yani aslında senin bilgilerini yazan herkes azure aboneliği alabiliyor bu yuzden pek de önemsemek gelmiyor içimden
Türkiye iletişim bilgileri sitelerinde var ben bir şey çıkmaz diye düşünüyorum kullanmadığın için fakat arayıp bunu doğrulamak en mantıklısı.
Makale Yazılır - PM AT - Skype : seomakaleyazimi@hotmail.com
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
TÜRKİYE'de vergi veren bir kuruluş bence dikkate alın derim.
Yarın bir gün ihtar gönderebilirler bende açtım hesabı ertesi gün hemen müşteri temsilcisi aradı, bilgilendirdi bundan sonra TÜRKİYE ekibinden size ben bakacağım dedi.
Dikkate alın bir arayın görüşün derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
sanal kartımı oluşturup kime versem içinde 5 tl olsa bile azure hesabı açabilir(ücretli olanını) üstüne bi süre gidip daha sonra takipçisi olacaklarını sanmıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
aynen 3 bin oldugunda bile durdurabilirlerdi ne 4 ay boyunca çalışıyorda 11 bine gelince ödeme alınamıyor diye durduruyor çok saçma bende mail attım birisinden mail adresi açmasını istemiştim bana dedim o da ben anlamadığım için güvenlik amaçlı sanal kart oluşturmanız lazım dedi bende verdim sonra böyle mailler gelmeye başladı yazdım