-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Yazılım/Tasarım
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese Merhaba,
Teşkilatını her kullanıcıya açan bilgili veya bilgisiz(öğrenme odaklı) her kullanıcıyı saygıyla kaşılayan WMAracı 'nın gerek sosyal medya gerek blog, gerekse de forum sayfası üzerinden gösterdiği gayreti tebrik ediyorum.
Burada WMAracı 'na bir öneri sunmak istedim. Bildiğiniz gibi ticari forumda Freelance iş yapılmakta. Bundan dolayıdır ki verilen işlerin de freelance usulü olması gerekmez mi?
Yani teklif verme ve zaman verme usulü ile beraberinde işin açık olup olmamasını takip etmemiz doğru olmaz mı? Bu şekilde bir öneri sunmak istedim. Acaba neden yok ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
dump3cz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Onu işveren ile aranızda kalan birşey.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bunu kullanıcılar kendileri konularını düzenleyerek yapabiliyorlar zaten, eğer iş süresi bitmişse bize rapor edip kapattırıyorlar, tekrar işe başlayacaksa tekrar açabiliyoruz. Bu şekilde forum işleyişi düzgün bir şekilde ilerliyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
cgrclk benim yerime de cevabı vermiş :D Yine de bunun dışında önerileriniz varsa onlara da açığız arkadaşlar :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Yazılım/Tasarım
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Madem sistem bu şekilde işliyor bize de uymak yakışır o zaman. (Geçen zaman içinde neler olur bilinmez tabii. Ama yinede ileriye yönelik bir görüş olduğunu da düşünüyorum.) Teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.