-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Raporlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bence kafa karışıklığı değil şahsım adına söylüyorum bu piyasada bunlarında olduğunu görmüş olduk, toz pembe olmadı yani acı gerçeklerlede yüzleşilebilir. Bi yerde okumuştum bitcoin piyasası reel piyasının 5 senelik dalgalanmalarını 5 dakikada yaşabilir diye hakkaten çok doğru bi söz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
yani alım için araştırma yapıyorum kaçdan alabiliriz bakıcaz. 44.000 TL güncel BTCTÜRK bakiyesi biraz daha düşmesini bekliyorum. 2. ve daha büyük bir alım yapıcaz. Yada başka bir para ile giriş yapabiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Hayırlı olsun hocam büyük bir merakla takip ettim konuda yapılan yorumlar sayesinde kafamdaki birçok soru işareti kalktı bitcoine ve etc yatırım yapmayı düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
yap hocam pişman olmazsın
MuhammedAVCI
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
güncellemeleri gördükçe direk dalasım gelir bu sisteme :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu başlık sayseinde "coin" içerikli mesajlar forum içerisinde oldukça arttı :)
şimdi, son yaşanan dalgalanmayı düşünerek; bu sanal para biriminin bir karşılığı yok (devlet paralarının merkez bankalarında altın olarak karşılığı tutulur); karşınızda bulabileceğiniz yasal bir muhatap yok; coin alım/satım siteleri o veya bu nedenle isteyince sattırmıyor ya da aldırmıyor. Büyük meblağlı yatırımlar için yatırımcı kendini nasıl güvene alabilir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Coin araştırmasına girişmiştim ki bu konuyu tesadüf gördüm takip etmeye başladım, baştan beri takip ediyorum, konuyu açtığı için DesignTr ye teşeklür ederim. Birkaç cümlede ben edeyim dedim :)
İlk öğrendiğim şu oldu : Riske edecek paran yoksa uzak durulmalı, kredi al yada evi arabayı sat bu işe gir , sonu intihar olabilir :)
İkincisi : Türk borsaları ( ismi a,b,c) anladığım kadarıyla cacık, coin yükselince yada düşünce sitemiz çöktü abi modundalar.ciddi ciddi bu işe gireceksen ecnebi borsalarında at koşturman gerek.
Üçüncüsü : soğuk kanlı değilsen, zayıf bir sinir yapısına sahipsen yine uzak dur bu işe, zira sert yükselişler olduğu gibi dibi de 10 dk içinde görebiliyorsunuz.
Ecnebi borsalar ile ilgili biraz bişeyler bakıştırıyorum tecrübelerimi ve sorularımı yazarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAZILIM / MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
E** E**
-