-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Hukuk Fakültesi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Websitem henüz yeni sayılır. 2 3 gün oldu açalı. İçerik bakımından eksiğim çok. Adsense basvurumu ne zaman yapmalıyım? Direkt olarak uğraştırmadan kabul edilmesi için en uygun zaman ne zaman ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben şahsen 1 ay düzenli özgün içerik girip sonrasında Adsense başvurusu yapmıştım. En önemli diğer kısım ise tema ve düzenlemeler olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Merhaba,
Gelir elde etme aşamasında yatırım yapabilmek de önemlidir. Herhangi bir yatırım bütçeniz var mı bilmiyorum, ama seçtiğiniz temanın, girdiğiniz içerik düzeninin, sitenize gelen hitlerin hangi kaynaklardan geldiğine kadar birçok kriter önemli olarak gözüken kriterler arasında yer alıyor.
Tavsiyem;
1. Lisanslı bir temaya geçip, tema lisansını künye sayfanızda belirtin.
2. İçeriklerinizi düzenli bir şekilde, özgün olarak girmeye özen gösterin.
3. Politika, iletişim, künye gibi sayfalarının sitenizde bulunmasını sağlayın.
4. Her girdiğiniz içerik için Facebook, Twitter, Pinterest ve Google Plus paylaşımları yapın.
5. Her girdiğiniz içerik için Webmaster Tools'tan "Google Gibi Getir" yapın.
6. Analytics kodu ile sitenizi sürekli takip edin. Google aramaları ile uyumlu anahtar kelimeleri sitenizde barındırıp, bu kelimeler ile Google'dan hit çekmeye çalışın.
7. Başvuru öncesinde internet sitenizin "gelir kazanmaya uygun" olduğundan kendinizce tam olarak inanana kadar bekleyin.
İyi çalışmalar.