-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yurt dışı tabanlı bir reklam şirketinden aylık olarak ödeme alacağım. Skrill, Payoneer, bitcoin yöntemlerinden hangisini önerirsiniz? Skrill ile Payoneer'in komisyonlarına baktığımda Payoneer daha avantajlı gibi. Peki bitcoin olarak alıp, burada bozdurursam komisyon oranı ne olur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Skrill den uzak dur çünkü parayı çekerken senden yüksek bir ücret istiyor. Payoneer duydum fakat tam bi bilgim yok onu da diğer arkadaşlar yorumlasın
1 kişi bu mesajı beğendi.
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
50 dolarım vardı bir sitede. bende ilk defa payoneer kullandım. kayıt ve banka hesabı ekleme kolay oldu. ödemeyi aldım. bankaya çekim dedim ve ertesi gün ödeme geldi. 193 lira olarak.
ben paranın yarısını oydu buydu kesecekler sanıyordum lakin tam yatırdılar.
dolar kurunu 3,85 ten almışlardı galiba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Ben de Skrill'den dili yananlardanım. Kesinlikle tavsiye etmem. Almam gereken paranın yaklaşık 100 TL daha aşağısı geçti hesabıma. Sana dolar gönderiyorlar saçma bir şekilde onu Euro'ya çeviriyor. Sonra gidip bir de TL'ye çeviriyor. Euro'ya çevirirken Dolar/Euro oranını yüksek tutup ilk olarak orda kaybettiriyor sana. Sonra Euro'dan TL'ye çok farklı bir kur oranı ile çevirip bir de orda kaybettiriyor. Üstüne bir de hesabına çekiyorsun diye çekim ücreti alıyor. Hesap bankaya gelince bir de banka kesiyor 3-5 dolar. Sonuç olarak gerçekten 100TL'ye yakın bir para havaya uçup gidiyor. Tabi çekeceğin paranın büyüklüğü ile bu kayıp artıp azabilir. Ama en iyi ihtimalle bile 30-35 lira uçacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam soyle bir sey soyleyebilirim skrill yada diger odeme alimlarinda net bir para alacaksiniz ama bitcoinin ne olacagi belli degil
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html