-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
DM'den de tema tavsiyemi gönderiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bundan neredeyse 8ay önce başladım siteye ben de. Her gun içerik eklemeye çalıştım önce sonra 50icerik olunca başvuru yaptım red yedim. Sonrasında 1ay uğraşıp tekrar başvurdum yine red yedim. Sonrasında hevesim kaçtı 3 4 ay hiç girmedim. 1ay kadar önce siteye bir baktım normalde gunluk 20kullanicisi olan sitemin 100kullaniciya çıktığını gordum. Tekrar makale eklemeye basladim. 100makaleyi geçtikten sonra dedim ki tüm makaleleri duzelteyim ve sonra basvurayim adsense. Bu arada YouTube kanalimda reklam yayınlama hakkını kazanmıştım. Bir gün adsenste youtube kanalının ne kadar kazandığına bakacaktım yanlışlıkla sitemin onaylanmayan adsense i ile girmisim ve yanlışlıkla tekrar onaya gönderdim ve bu sefer olumlu dönüş oldu. Şimdi edindiğim tecrübeye göre kanalim ya 100gunluk kullanıcıya ulaştığı için ya belli bir özgün makale kelime sayısına ulaştığım için ya da 6ay geçtiği ve sonra benim makale girmeye devam ettiğim için kabul edildi. 2gun önce adsense aldım ama sadece Google biliyor nedenini ben en iyi tahminlerimi belirttim
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bazı ülkeler için blogger sistemine 6 ay süre yaptırımını uygulayan adsense, normal sitelerin de birçoğu için 6 ay koşulunu arıyor. Sanki Adsense'dan çocuğumuz olacak...!