netbozum
tr.link

satın alınan makalelerle para kazanabiliyor musunuz?

12 Mesajlar 2.164 Okunma
acebozum
tr.link

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
çoğu makale yazarı sırf laf olsun diye yazdığı için içerik boş oluyor kazandırmıyor. Profesyonel çalışanlardan almak en iyisi
noop

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Yaklaşık 3 ay boyunca forumda makale yazarlığı yaptım. Sonra bir müşterimin ödeme yaptığını fark etmeme gibi bir hata yapınca da bu unutkanlık ile bu iş olmaz diyerek bıraktım. Olaya makale yazarları cephesinden bakacak olursam, gelen makale teklifleri de çok saçma olabiliyor. "Nasıl öpüşülür?" diye makale siparişi vermek isteyen vardı mesela. :) Benim bırakış sebebim ile alakalı olmasa da, aynı siparişte "Kredi nasıl çekilir?" ile "Dantel oyası 2018 modelleri" siparişi veren alıcı arkadaşların da, yazarın çalışma alanına göre konuları sınıflandırması, siparişi o şekilde geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Şimdi ise alıcı pozisyonuna geçtim, yaklaşık 8 aydır eski bir arkadaşım ile çalışıyorum. Kendisi doğum yaptığı için çocuğuyla vakit geçirmek adına işinden ayrıldı. İlk 2-3 hafta biraz zorlu geçti. Ama sektör sabit, makale konuları da aynı sektör çerçevesinde olunca, kendisi adeta işin piri kesildi diyebilirim. Eğer siz de sabit bir sektör etrafında içerik yayını yapıyorsanız, alım yapacağınız metinler için sabit çalışmalar, kısa vadede sancılı olsa da, istek ve taleplerinizi olabildiğince kavratabildikten sonra orta ve uzun vadede oldukça başarılı sonuçlar getiriyor.
noop

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al