-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar babamla dün konuştum bitcoine yatıracağımız parayı real hayatta bir şeyler yapmak için kullanmak istedik ben sosyal medya işine yabancı değilim amma velakin instagramdan satış yapma işine aşina değilim.
Sorularım Şunlar
Müşteri Çekmek İçin Takipçi Olayını Nasıl Yapmalıyız (Öneri verebilirsiniz yada takipçi satın alabilirim)
Müşteri İletişime Nereden Geçicek ? (Whatsapp Çok Görüyorum Ama DM'den de satış varmış.)
Kargo (Hangi kargoyla çalışmamı tavsiye edersiniz ?)
Fatura (Kapıda Ödeme Olayında Fatura Zorunlu Deniyor Ama Fatura Veren Sayılı İnsan Gördüm Bir Kaç Yerde Çalıştım Kimse Fatura Kesmiyor)
Ödeme (Ödeme Kısmını Nasıl Yapabilirim ? )
Tutunmak için önerileriniz var mıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
riskli bir iş bir script yazdırsan bile o scriptin desteğini anlık alabilmen gerekir. bir çok panelcilerin bu sıralar sürekli olarak sistemleri güncelleme alınıyor. sorunlarla karşılaşılıyor. Buna bir çözüm bulursanız hiç düşünmeden başlayın bu işe para artık instagramda :)
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ödeme almak konusunda sanal pos hizmeti veren firmalar var inceleyebilirsin
shopier ve PayU dan hizmet almak için firma olmana gerek yok, kurulum ve sabit ücretleride yok
komisyon oranlarını kar marjını falan değerlendirip ödeme işini bu şekilde çözebilirsin
http://www.ihracat.co/2017/11/sanal-pos-hizmeti-veren-firmalar-online.html
ihracat, ithalat, yeni iş fikirleri
www.ihracat.co