Yakın zamanda daha öncesinde aktif etmeye bir türlü fırsat bulamadığım grafik ilanımı aktif etmek istiyorum. Forum kullanıcılarının genel taleplerini anlayabilmek, iletişim faaliyetlerinde gelişme kaydetmek ve etkisiz de olsa ek bir referans listesi oluşturabilmek adına birkaç adet logo tasarımını gönüllü olarak yapmak istiyorum.
Logo tasarımı talebinde bulunacak arkadaşların DM'den mesaj atarken;
- Logonun kullanılacağı internet sitesi:
- Logonun kullanılacağı sektör:
- Logo tasarımı konusunda talep edilen özel istekler:
gibi bilgileri vermesi gerekiyor. Tasarım yapılacak kişilere; hedefleri, zevkleri ve talepleri anlayabilmek adına 15 soruluk bir anket gönderilecek, bu anket üzerinden elde edilecek bilgiler ışığında tasarım yapılacaktır.
Gönderim yapanlar arasından kime logo tasarlayacağımı kendim seçeceğim. Seçimi kendim yapacağımı baştan belirtiyorum ki "ben başvurdum, bana tasarım yapmadı" gibi mesajlar ile karşılaşmayayım. Bu yüzden her mesaj atana da geri dönüş yapamayabilirim.
Şimdilik 5 adet tasarım yapmayı planlıyorum. Gelen talepler doğrultusunda bu rakamı 7'ye kadar çıkartabilirim.
Tabir yerinde ise "ölücü" olup, internet sitesine dahi gerekli özeni göstermeyen hiç kimseye, referans kapasitesi ne olursa olsun tasarım yapılmayacaktır.
Logolar, klasik iş teslim süresi olan 3-5 iş günü içerisinde teslim edilecek.
İşine, internet sitesine, emeğine saygısı olan kişilerin PM yolu ile mesaj atmasını rica ediyorum.
Aynı zamanda tüm ihtiyaç sahiplerinin kullanabilmesi adına kendi tasarladığım bazı logoları PSD ve AI dosyalarıyla beraber free kullanıma sunacağım, bu bağlamdaki logo ve sektör fikirlerinizi/taleplerinizi buraya tıklayarak belirtebilirsiniz.
8 ARALIK 2017 CUMA GÜNÜ GÜNCELLEMESİ
7 kişiye logo tasarımı ile alakalı söz verilmiştir. Bu tasarımlardan 4 tanesi için sunum yapılıp, fikir ve görüşler alınmıştır.
Geriye kalan arkadaşlar için de tasarımlar için bugün için söz verdim lakin bugün ağır bir motosiklet kazası geçirdim. Kaza sonrası çekilen bir fotoğrafı aşağıya ekliyorum. 1 ya da en çok 2 gün istirahatte olacağım için mesajlarınıza dönüş yapamaz, tasarımları yetiştiremezsem kusura bakmayın.