-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Evet arkadaşlar gelecekte muhtemelen popüler olacak aklına gelen ilk 3 alanı yorum kısmına yazar mısınız? Bakalım ortak görüşler ve fikir ayrılıkları neler. Kimler neyin daha çok rağbet göreceğini düşünüyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
- Dijital para
- Yapay zeka
- Robotlar.
ve bunların domain'leri :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Software Developer( C#.Net - .Net Core MVC - DevExpress - MSSQL - PostgreSQL )
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teknoloji konusunda bence akıllı saatler çok daha değerli hale gelecek şuan günümüz şartlarında telefona bağımlı olduğu için pek popüler değil ama ilerleyen yıllarda teknolojinin gelişmesiyle bu akım başlayacaktır diye düşünüyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Hocam ben de bir websitesi açmak istiyorum. Sosyal medya gücümü etkin bir biçimde kullanmak istiyorum.
Her konuda makale yazabilirim. Birçok sitede editörlük ve yazarlık yaptım.
Çeviri yapabilirim. İngilizcem ve giriş-orta seviye fransizca ve almancam var.
Aşağıya yazacağım her kategoriyi yakından takip ediyorum.
Kafamdaki kategoriler
Teknoloji(nanoteknoloji,dronelar,yapay zeka, arttirilmis gerceklik,elektrikli otomobil vs.. hepsini kapsayacak)
.
.
Kripto paralar üzerine bir site
.
.
Uzay ve bilimle ilgili bir site
.
.
Kişisel gelişim, gençlere yol gösterme danışmanlık ve gelişim üzerine makale ve yazıların olduğu gençlere hitaben bir site
.
.
Futüristik gelecek üzerine konuların olduğu bir site. Yani gelecekte neler olabilir şu an ki gelişmeler gelecege nasıl yol verir. Futurizm üzerine bir site anlayacağınız
.
.
Sadece robot ve yapay zeka üzerine bir site
.
.
.
Sosyal medyada kitle arttırma fenomen olma hakkında bilgilerin olduğu bir site
.
.
Domainler de biriktiriyorum siz ne dersiniz. Açsam tutar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlinkcigeldi Güzel düşünüyorsun da,3. düşündüğün (uzay ve bilim),5. madde (Futüristik) konuları tutmayabilir. Türkiye henüz o kıvamda değil. Ama diğerlerinin tutma olasılığı yüksek.
Başarılı olmak istiyorsan, ilklerden olmalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlinkcigeldi sana sonuna kadar katılıyorum. İşin parası bir yana, seninle aynı fikirdeyim ancak akşama kadar evlendirme programı izleyen, Apache takılan ve hayattan beklentisi olmayan panpa/panpiş tabirlerinden başka bir ifade bilmeyen bu nesile birşeyler öğretebilirsen, sana nobel ödülü verilmeli zaten.
Şimdiki nesile birşeyler öğretebilmek için (bazı beynini kullanmayı bilen gençlerimiz hariç), onlara ödül vermek lazım. Ödüllendirme sistemli bir yapı olduğunda, direk anlarlar ve ezberlerler. Unutmazlar. Uzun süre bu şekilde devam ederlerse, olgunlaşırlar. Olgunlaştıklarını anladıkları anda, sen o ateşi harlamış olursun zaten.
Benim şimdiki nesilden (çok az kesimde olsa, beynini kullanmayı bilen kesimler hariç) pek fazla bir beklentim yok.
Ama düşüncen çok güzel. Keşke herkes senin gibi düşünce. Bir şeyler yapma çabası içerisinde olsa.
Kimsenin ilgi göstermediği bir konuya ilgi duyduğun için seni tebrik ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Hocam ben de 19 yaşindayim. Kendi çabamla ingilizce öğrendim. Giriş seviyesinde fransizca almanca ögrendim.
Java ve kotlin gibi yazılım dillerini öğrenmeye çalisiyor internet üzerinden dersler alıyorum.
Ek olarak sosyal medyanin her alaninda kaliteli hesaplar üretip adeta sosyal medya da markalaşıyorum.
Bunun harici üniversite var meslek konusunda hala kararsızim, bunun sebebi bizim berbat egitim sistemimiz. Her şeye ilgim oldugundan neyi uzun süreli severek ve daha verimli yapabilirim tam kestiremiyorum.
Idolum Elon Musk gibi biri olmak hatta ondan daha iyi olmak. Türk diyince MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ten sonra akla gelen 2.kişi olmak istiyorum.
Elime ne geçerse hepsini kitaba yatırıyor okuyorum. Gençliğin başında okumanın ileri de ve hayatın tümümde çok etki ve verim yaratacağına inaniyorum. Kitap okumayıpta bileğinin hakkıyla güzel işler başarıp dünyanın saygısini kazanan birini ne gördüm ne duydum açıkcası
Onun harici girişimcilik tam bana göre bir iş yani her alana ilgim var. Özellikle uzay gelecek robot ve teknoloji alanlari hakkinda düsünmekten haz aliyorum. Ve yaşim 19 lakin bir şeylere ufaktan başlamak gerektigini düsünüyorum.
Maddiyat vs.. hepsi gelir gider lakin dünyanın saygısıni kazanıp onurlu ve gururlu bir şekilde ölmek belki de şu dunyadaki en ölümsüz sey bana göre.
Gençlerimizin büyük bir bölümünden ne yazık ki ben de umutsuzum. Sene olacak 2018 millet robot gelistirmek yapay zrka gelistirmek marsa ilk ulasan olmak için birbiriylr savaşıyor lakin 2018 de cehaletle savasan tek millet biziz.
Din merkezli umutsuz genç zihniyeti bilim merkezli umutlu gelecekci futuristik ve utopik bir nesle çevirme umutlarım hala var.
Ateş söndüğü an da rüzgarla tekrar alev alır ya o rüzgarı o fırtınayı yaratsak yeterli diye düşünüyorum. En azından azınlıkta olan düşünen sorgulayan yenilikci bir seyler yapmak isteyen kesimi etkilesem yeterli
İleride olur da büyük bir insan olursam şirketi parlak zekalı gençlerle dolduracağım. Onlara hep ilk fırsatı ben vereceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Gelecek Kripto Paralarda !
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.