-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ekran karttınızda sorun olabilir . Lehim toplarında kopma vs olmuş olabilir bunu anlamanın yolu reball işlemi yaptırmak
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Türkçe-İngilizce Çevirmen
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Hocam sorun birçok şeyde olabilir. Bilgisayarın kapanması kendini koruma mekanizmasıdır aslında. Bilgisayar kapanınca bir bakın, kasanın altına dokunun sıcaklık nasıl?
En son ne zaman fan bakımı yaptırdınız? Kullanıma bağlı olarak değişir tabi fakat laptopları 4 ila 6 ayda bir temizletmek 9 ayda bir de termal macununu değiştirtmek lazım.
Casperlar çok ısınıyor diye biliyorum. Eğer fanınızı temizletmediyseniz ve termal macun kuruduysa bu ilerde ciddi problemlere yol açabilir. O yüzden buna dikkat etmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aşırı ısınmadan dolayı kendini kitliyor olabilir..ana kart kaynaklı bir sorun da olabilir mesela 3 yıl önce başıma geldi..pc durup dururken kapanıyordu..bilgisayarı açıyorum 1 dk sonra pc kapanıyor..ana kartı değiştim sorun düzeldi..ama %100 ana kart sorunu buradan diyemem..bakılması test edilmesi lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Speccy programı ile bilgisayarın sıcaklık kontrolünü yapıp sonuçları buraya atarmısın?