-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Arayıp sövmenizi öneriyorum ancak müşteri hizmetleri yok . Üyelik üzerinden şikayet kaydı bırakın ilgileniyorlar en kısa sürede. ************ da kullanıyorum evimde ***** ' de . Memnunum açıkçası *****ten ancak bazen o dediğiniz gibi internet hızında düşüş olabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim altyapım adsl 16 vdsl 24 mbit destekliyor bana vdsl paketi verdiler 10 gün sürdü aktifleşmesi şimdi 3-4 gündür kullanıyorum fakat bir kere olsun 16 mbit göremedim hep 1-5 arası müşteri hizmetlerine ulaşım sıfır yeni üyelik diye aradım biz yeni üyeliklere bakıyoruz deyip yüzüme kapattı varsa benim gibi madur istanbulda yaşayan 4-5 kişi olursak tekirdağdaki merkezlerine gitmeyi düşünüyorum araç benden online hizmetlerden destek kaydı oluşturamıyprum telesekreter üzerinden arıza kaydı oluşturdum ne arayan var ne soran hizmet sıfır biraz daha böyle giderse tüketici haklarına dava açıcam
HELLYEAH - I dont care anymore
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle merhaba ;
Bende bunun altyapı ile alakalı olduğuna inanıyorum, 2 aydır TurkNet kullanıyorum , 2 aydırda 30mbit'den düştüğüne rastlamadım. Hatta bana ocak ayından itibaren 100 MBit hıza geçeceklerini söylemişlerdi. Ben memnunum. Sorununuzu da panelden bir şikayet dilekçesi doldurursanız kesinlikle dönüş yapacaklarına inanıyorum.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ben ***** kullanıyorum ve 2 haftadır internet anormal yavaş. anlık yavaşlayıp düzelmeler yaşıyorum. genel bir sorun olabilir altyapıda. ya da üst yapıda. gerçi bu internette bir yapı olduğunu da sanmıyorum. derme çatma.
CanBey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bendede dün bu sorun vardı 35mbit hızım var normalde dün 4-5 mbit ti şimdi düzeldi 32 den aşağı düşmüyor arıza kaydı bırak online işlemlerden
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Donanımsal diyorlarsa kablolar veya modem geliyor aklıma , şahsen benim kablolar eskiydi yeni hat çektim ben, modemde adsl modemdi vdsl desteklemiyordu vdsl modem aldım. Başıma bunlarda gelmişti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam allah belasını versin bunların ya ***** kullanıyordum Türkneti aradım 16Mbps destekliyor alt yapınız 10 11Mbps hız alırsınız dediler özellikle indirmeleri çok zor yapiyorum farkılılık gösterir mi dedim elbette kesin dediler daha kötü oldu. 7 gündür bekliyodum adamlar gelip adslden hattı aktif etmişler apartmanda sonra aradım m.hizmetlerini elektrikçi cagırın eve çektiriceksiniz dediler yaptık bu seferde aptallar sinyali vermemiş 2 gün onunla uğraştım oda araya ***** çalışanı sokturup hallettik biz arayınca açmıyorlar onlara açtılar internet daha bugün geldi Speedtest 3mpbs :D TTnet kullanırken de 3Mbps'ydi en azından *****'Te muhattap bulabiliyoruz bu adamlar yüzümüze kapatiyorlar bazen hiç açmıyorlar. Düzelmezse zaten direk iptal ettirecem