-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Detaylı Olarak Telefonda Görüşmek İstiyorum Mümkünse Telefon Numaranızı Pm İle Göndermenizi Rica Ediyorum
Sozen
Bilmediğini Bil Öğren
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba,
Uygulama yaptırdım 2 haftada anca yapabildiler. + Yaptılar ama hiç birşeyi düzgün çalışmıyor herşeyi baştan salma yapıyorlar.
+ Uygulamaya geçişli reklam eklensin dedim, daha ekleyecekler daha ekleyecekler.
Canlı skor çalışmıyor.
maç yayınları çalışmıyor.
Bir tek iddaa tahminleri giriyorum oda manuel giriyorum..
Eee bu uygulamanın bana ne faydası kaldı ?
İddaa tahminleri dışında hiç birşey adam gibi çalışmıyor.
Şahıs daha uygulamaya başlamadan 750 TL attım.
Ama dediği uygulama hiç bir şekilde işe yaramıyor. Hiç birşeyi çalışmıyor.
Gereğinin yapılmasını Rica ederim.
Saygılarımla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
EUROSUNUCU BİLİŞİM LTD.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mehmet beyin istediği her şey yerine getirilmiştir. Gecikmeleri her seferinde düzgün bir şekilde kendilerine ilerlettiğimizde olumsuz ve sert üslup ile bize karşılık verirsen bize kendilerine 'efendim, bey' gibi hitaplarda bulunarak isteklerini gerçekleştirdik.
İş verildikten 2 gün sonra full özel tasarım yapılmıştır. Logo + Özel arayüz.
Logo ve ismi şirket bünyemizde kendimiz karar verdik ve boş olduğu için hatta domaini almayarak Mehmet beyin almasını sağladık.
İş verildikten sonra 2 gün içinde tasarım gösterilip onay alındı. Ki bu işlem genelde sürec 1 haftadır logosundan tutun arayüz tasarımına kadar. Biz 2 günde teslim ettik. Pazartesi ise Kıbrıs'ta bulunmamız nedeniyle Kıbrıs'ta yağmur yağması ve İnternetsiz kalmamız yüzünden işler sarpa sardı. Skypeden yazdıklarımız müşterterilerimize gitmedi. Bunun uzun uzun açıklamasınını Mehmet beye ben yaptım ve iyi kötü kabul etti.
Bize sürekli reklam verdiğini ve onu zor durumda bıraktığımızı savunuyor. Biz kimseye reklam verin şu saate yayında demedik ki bu işlerle uğraşanlar bilir saat vermenin zorluğunu.
Uygulama Mehmet beye teslim edildi tek isteği admob olan eklenti eklenecektir. Bu konuda kesinlikle haklıyız diyemeyiz ve bunun diyeti neyse ödemeye hazırız.
Yalnız bu saatten ve üsteki yorumdan sonra Mehmet beyin bizimle Son isteği olan admob eklentisi dışında bizimle iletişim kurmamasını rica ederiz.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
biyolog
-
-
Ad Soyad
T** Ö**