-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam öncelikle gunaydin. 😌
Benim Youtube icin bir fikrim vardi cok iyi ama gerekli paneli bulamadım. 👍 ThPlarsr
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
gıda mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bende daha önceden ciddi youtube spam işi yaptım ve gelir elde ettim fakat googleın devamında partner sisteminde spamı bitirmesi ile açıkda kaldık. 1 senedir bakın bakın bişey bulamadım konuyu takipteyim. ayda ek gelir 500 lira kazansam öpüp başıma koyacam ama yok :D makale yazayım dedim müşteri bulamadım site açtım 1 ayda 10 liraya geldim ama düzenli devam ediyorum bakalım :D
Doğru olması gereken yol hiç bir zaman düz değildir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bitcoin işi diğer işlere göre daha çok risk arzediyor bitcoini öneren arkdaşta işin görülsün diye önermiş :) herhangi bir artniyeti oldugunu sanmıyorum benim önerime gelirsek hocam fazla riski olmayan iş istiyorsan kalemine güveniyorsan makale yaz :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
gıda mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kalitemedyatr valla hocam makale yazma işine girdim önce makalehizmeti sitesinde yazdım ama 100 kelime başı çok düşük ödüyorlardı. ordan fazla verim alamayınca kendim foruma ilan açtım 3 5 öle yazdım ama iş alan arkadaşlar söz verdikleri halde referans yazısı yazmadılar müşteri çıkmadı çıksada ayda 1 2 kişi sordu bende bıraktım site kurdum. ona da sosyal medyadan trafik çekiyordum facebook sayfalarıma engel koydu vs derken şuan 12 tl falan oldu adsanse anca. hala çırpınışlardayım yani :D
Doğru olması gereken yol hiç bir zaman düz değildir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-