-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogger alt yapılı genel blog sitem var. Her konu hakkında paylaşım yapıyorum. Hit google'dan geliyor günlük 100 civarı.
Hemen Çıkma Oranı %65 civarı.
Ortalama Oturum Süresi 1 dakika civarı
imzam yok
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fazla bence. En azinsan yuzde elli altı olmalı. Iceriklerinizi kontrol edin, giren okumak istemiyor anlasilan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sürekli bu tarz konu görüyorum ve aşırı bilgi kirliliği var.
Öncelikle hemen çıkma oranı nedir onu açıklayayım.
Kullanıcının sitenize geldikten sonra farklı bir sayfaya geçiş yapmadan siteyi kapatmasıdır.
Yani kullanıcı sitenize geldi 10dk durdu ise bu oturum süresine yansır 10dk durdu ama farklı bir sayfaya geçiş yapmadan çıkış yaparsa hemen çıkma oranınız yükselir.
İdeal hemen çıkma oranı nedir?
İdeal oran her sektör için farklıdır örneğin film sitelerinde %30 - %50 arasındadır. Tekrar söylüyorum her sektör için değişir.
Peki ben bu oranlarımın iyi olup olmadığını nereden bileceğim?
Similarweb eklentisini yükleyip ilk 3 sıradaki rakibin hemen çıkma oranına bakıyorsun kendi sitenle karşılaştırıp ne durumda olduğunu görüyorsun.
Ek olarak backlinklerin işe yaramadığınından yakınan arkadaşlar hemen çıkma oranı ve ort. oturum süresini düzeltsin sonra işe yarıyor mu test etsin bakalım ;)
Bunu yazarak bilgi karmaşası ve kulaktan dolma saçmalıklara inancı azaltmak istedim, iyi forumlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.