-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Demem o ki Altına yatırın en iyisi altındır elle tutulur gözle görülür. Yer altından çıkarılır işlenir ve değeri uzun vadede sürekli yükselir. Risk sevmeyenlere ve uzun vadede yatırımlara önerim budur.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bence titan gibi birşey. Bende bu işe girdim yaptım, bilgim de var. Ama sonu ne olacak ? Şimdi Paribu'ya insanlar bitcoin almak için para yatırıyor. Yarın insanlar para yatırmayı kesince paribu bu bitcoinin karşılığını nerden alıp satış yapmak isteyen kullanıcılarına dağıtacak ? Arkasında bir güç varmı? Yani bu bitcoin en son kimde patlayacak? :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu adam kesin Yahudi dedim doğru çıktı :) Bitcoin'in geleceği hakkında hiçbir fikrim yok. Yalnız bu kişiler şöyle bir taktik uyguluyorlar:
Ünlü bir ekonomist çıkıp bitcoin hakkında ortaya bu tür bir iddia atıyor. Bu kişilerin sözleri değerli olduğundan bitcoin kısa vadede değer kaybediyor. Hazır düşmüşken yine bu adamın şirketi yüklü alım yapıyor ve kötü yorumların arkası gelmeyince bitcoin tekrar değerleniyor.
Sonuç? Açıklama yap, bitcoini düşür, düşükken yüksek bütçeli alım yap, değerlenince sat, oturduğun yerden milyonlar kazan.
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MertBalci adlı üyeden alıntı
Bence siz önce bitcoin hakkında biraz araştırma yapmalısınız.
Devletler için tek problemi takip edilemiyor olması, o yüzden bir kaç asya ülkesi zaten yasakladı. Ama Avrupa'da yasaklanacağını pek sanmıyorum.
Zaten bende onu demeye çalışıyorum takip edilemiyor mesela altın en azından gözün görüyo yasal bir şekilde her yerde satılıyo yerin altından çıkıp işleniyo değerli bi maden, ama btc öyle değil hayali para :)
StilPut İnternet Hizmetleri
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
@[İsa](userid:2167) olayı çözmüşsün, tebrikler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
OoOoOooooo bitcoin yükseliyo deyip , araştırmadan etmeden, bir günde zengin olma hayali kuran ve cebindeki son parasını bitcoine yatıran varsa zaten en baştan kaybetmeye mahkum kimse kusura bakmasın. Bitcoine elinizi sürmeden uzaktan bi 1 ay izleyin. Grafiklerine bakın, haberler bakın neler olduğuna bakın.
Bitcoin düzenli olarak artış eğilimi gösterir, eğer bitcoin alıp en az 1-2 ay elinizde tutarsanız KAZANMAMANIZ İMKANSIZ ! Ama bitcoinin yükseldiği bir anda gaza gelip basarsanız o zaman kaybedersiniz.
Bitcoinin en sevdiğim yanı budur. İradesi olan kazanır, kafayı çalıştıran kazanır. Gaza gelen kaybeder, alık alık etrafındakilerin sözlerine inanan kaybeder. Ve birileri kaybedecek ki bizler kazanalım :)
Bitcoin* engellenemez. Bugün " Ben elime almadığım gözümle görmediği şeye para yatırmam" diyen güya işini bilen yatırımcılar, yarın müşterileri bitcoin ile ödeme alıyor musunuz, bitcoin geçiyor mu demeye başlayınca uyanacaklar ya biz de yatırım yapalım diyecekler ama iş işten geçecek.
*Tüm dijital para birimleri
2 kişi bu mesajı beğendi.