-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size şunu söylemek istiyorum. BitCoin yasaklanmalı yada yasaklanmamalı. İşin farklı bir boyutu.
Bildiğim tek şey : Balon gibi şişiyor... Patladığında çok insanın canı yanacak. Kazananlar zenginler, kaybedenler ve kafamızı duvarlara vuranlar bizler olacağız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Software Developer( C#.Net - .Net Core MVC - DevExpress - MSSQL - PostgreSQL )
TNT
Aforizmalar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Şahsi fikrim olarak katılmıyorum.
Nitekim kimse kalkıpta bitcoin alacaksın diye zorlamıyor. Btc yasaklanacaksa dolar ve euro da yasaklansın. Altın piyasası da yasaklansın.
Tamamen büyük balıkların kendi çıkarlarına dokunduğu için uydurulmuş bir masal başka hiç bir şey değil. Millet bankadaki parasını çekiyor yatırıyor vadesini bozuyor yatırıyor.
Sebep ?
BANKALAR İSYAN EDİYOR. ! BÜYÜK BAŞLAR İSYAN EDİYOR ! CEPLERİNİ DOLDURANLAR İSYAN EDİYOR !
Milleti salak yerine koydukları zaman kendilerini mutlu hissediyorlar :)
Joseph Stiglitz nobel ödüllü bir ekonomist ise bence bir miktar parası vardır kenarda. Kendisi de girsin btc işine :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TNT o dediğini yapan çok var hocam. Hatta etrafımda 3 kişi var. Ne var ne yok yatırdılar. Yapmayın patlayacaksınız dedim. Dinlemediler. Gerçi para onların parası, fazla müdahale edemedim.
Bende burada domain portföyümü satmaya çalışayım, ödeyeceğim borçları düşüneyim. Adam gözümün önünde düşünmeden 5 BTC alsın. Gelde kafayı yeme.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yasaklanmasın ama anasayfada güncellenen konular arasında 10 konudan 5 i bitkoyun çıkmasın. webmaster konularına bakmaya giriyoruz buraya. bitkoyuna ayrı bir kategori yaparsınız oraya girer takip etmek isteyenler. wm genel kategoride işi yok. sabah bi baktım 5 konu açılmış peşpeşe. btc 53bin oldu, btc 65bin oldu, btc düşüyor, btc kalkıyor, btc fırsat kaçmaz. ben webmaster konularını takip edemiyorum wm genel kategoride.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
bitcoin ve benzerleri benim gözümde kumardan öte bir şey değildir. Karşılık olarak real bir maddeye tekamül etmediği sürecede gözümde kumar olarak kalacaktır.
şuan balonun maşallahı var, çok iyi şişiriliyor. ama gün gelecek bu balon patlayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Zamanında arkadaşla konuşuyorduk bitcoin 700 dolar oldu vayanasını , 5 dolardı zamanında diyorduk, çok şişti patlayacak ama ne zaman diyorduk.
Gün geldi 2000 dolarları buldu lan bu patlamadı iyice arttı az daha bekleyelim bakalım ne olacak dedik.
7.5K olunca dayanamadık biz de girdik.
Gün geldi 9K'yı buldu aha dedik patladı patlayacak.
Ulan 15K oldu halen millet patlayacak diyor biz de bıyık altından gülüyoruz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aykut hocam, uzun zamandır bitcoin'i takip ederim. Takip etmemdeki amaç para değil. Ben işin teknik kısmındayım. Yazılımsal kısmında. Bu yüzden transaction'ları takip ederim. Şu domain'leri satabilirsem, borçlarım biterse kafamdaki proje farklı. Uzun zamandır hazırlanıyorum. Bir işe girmek için önce anlamak gerekir.
Şu an askıda kalan, onaylanmamış çok fazla transaction var. Bir transaction onay alana kadar hacklenmeye açıktır.Muhtemelen de şu anda yapılıyordur bu durum.
Benim düşüncem, BitCoin yıl sonunda çakılır. Ethereum moral alır çıkar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blockchain
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blockchain teknolojisine ne kadar erken ulaşırsanız o kadar iyi yasaklayın edin ile olmaz bu iş isterse bütün ülkeler yasaklasın her zaman gelişiyor ve büyüyor da sadece 2017 de fazla viral oldu :)