lostyazilim

Bitcoin Derhal Yasaklanmalı!

52 Mesajlar 6.977 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BarisSaritas BarisSaritas .Net Developer Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 23 / 67
  • Ticaret 0, (%0)
Size şunu söylemek istiyorum. BitCoin yasaklanmalı yada yasaklanmamalı. İşin farklı bir boyutu.
Bildiğim tek şey : Balon gibi şişiyor... Patladığında çok insanın canı yanacak. Kazananlar zenginler, kaybedenler ve kafamızı duvarlara vuranlar bizler olacağız.
Aykut

kişi bu mesajı beğendi.

Software Developer( C#.Net - .Net Core MVC - DevExpress - MSSQL - PostgreSQL )
wmaraci
reklam

TNT TNT Aforizmalar... Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad H** F**
  • Mesajlar 786
  • Beğeniler 7 / 249
  • Ticaret 44, (%100)
Şahsi fikrim olarak katılmıyorum.

Nitekim kimse kalkıpta bitcoin alacaksın diye zorlamıyor. Btc yasaklanacaksa dolar ve euro da yasaklansın. Altın piyasası da yasaklansın.

Tamamen büyük balıkların kendi çıkarlarına dokunduğu için uydurulmuş bir masal başka hiç bir şey değil. Millet bankadaki parasını çekiyor yatırıyor vadesini bozuyor yatırıyor.

Sebep ?

BANKALAR İSYAN EDİYOR. ! BÜYÜK BAŞLAR İSYAN EDİYOR ! CEPLERİNİ DOLDURANLAR İSYAN EDİYOR !

Milleti salak yerine koydukları zaman kendilerini mutlu hissediyorlar :)

Joseph Stiglitz nobel ödüllü bir ekonomist ise bence bir miktar parası vardır kenarda. Kendisi de girsin btc işine :)
siyahh GODZILLA

kişi bu mesajı beğendi.

TNT TNT Aforizmalar... Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad H** F**
  • Mesajlar 786
  • Beğeniler 7 / 249
  • Ticaret 44, (%100)
BarisSaritas valla hocam zenginin parası züğürdün cenesini yorar. Balon gibi şiştiği doğrudur. Patlayacağı da bir gerçek. Ama kalkıpta ''tek umudum btc bankadaki 100.000 liramı btc ye yatırayım'' diye düşünende yok zaten. Ben açık konuşmak gerekirse girdim 50 bin ile 80 bin yapıp çekildim. Alacağımı aldım. Fazlasında zaten gözümüz yok :)
Aykut

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 23 / 67
  • Ticaret 0, (%0)
TNT o dediğini yapan çok var hocam. Hatta etrafımda 3 kişi var. Ne var ne yok yatırdılar. Yapmayın patlayacaksınız dedim. Dinlemediler. Gerçi para onların parası, fazla müdahale edemedim.

Bende burada domain portföyümü satmaya çalışayım, ödeyeceğim borçları düşüneyim. Adam gözümün önünde düşünmeden 5 BTC alsın. Gelde kafayı yeme.

wmaraci
wmaraci

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
yasaklanmasın ama anasayfada güncellenen konular arasında 10 konudan 5 i bitkoyun çıkmasın. webmaster konularına bakmaya giriyoruz buraya. bitkoyuna ayrı bir kategori yaparsınız oraya girer takip etmek isteyenler. wm genel kategoride işi yok. sabah bi baktım 5 konu açılmış peşpeşe. btc 53bin oldu, btc 65bin oldu, btc düşüyor, btc kalkıyor, btc fırsat kaçmaz. ben webmaster konularını takip edemiyorum wm genel kategoride.
Aykut

kişi bu mesajı beğendi.

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)

BarisSaritas adlı üyeden alıntı

TNT o dediğini yapan çok var hocam. Hatta etrafımda 3 kişi var. Ne var ne yok yatırdılar. Yapmayın patlayacaksınız dedim. Dinlemediler. Gerçi para onların parası, fazla müdahale edemedim.

Bende burada domain portföyümü satmaya çalışayım, ödeyeceğim borçları düşüneyim. Adam gözümün önünde düşünmeden 5 BTC alsın. Gelde kafayı yeme.

İşte konunun ana teması bu :) Anlamak isteyen anlıyor ama işine gelmeyen anlamak istemiyor...

dargman69 dargman69 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek memur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 1300
  • Beğeniler 262 / 261
  • Ticaret 35, (%100)
bitcoin ve benzerleri benim gözümde kumardan öte bir şey değildir. Karşılık olarak real bir maddeye tekamül etmediği sürecede gözümde kumar olarak kalacaktır.

şuan balonun maşallahı var, çok iyi şişiriliyor. ama gün gelecek bu balon patlayacaktır.
Aykut

kişi bu mesajı beğendi.

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Zamanında arkadaşla konuşuyorduk bitcoin 700 dolar oldu vayanasını , 5 dolardı zamanında diyorduk, çok şişti patlayacak ama ne zaman diyorduk.

Gün geldi 2000 dolarları buldu lan bu patlamadı iyice arttı az daha bekleyelim bakalım ne olacak dedik.

7.5K olunca dayanamadık biz de girdik.

Gün geldi 9K'yı buldu aha dedik patladı patlayacak.

Ulan 15K oldu halen millet patlayacak diyor biz de bıyık altından gülüyoruz :)
GODZILLA

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 23 / 67
  • Ticaret 0, (%0)
Aykut hocam, uzun zamandır bitcoin'i takip ederim. Takip etmemdeki amaç para değil. Ben işin teknik kısmındayım. Yazılımsal kısmında. Bu yüzden transaction'ları takip ederim. Şu domain'leri satabilirsem, borçlarım biterse kafamdaki proje farklı. Uzun zamandır hazırlanıyorum. Bir işe girmek için önce anlamak gerekir.
Şu an askıda kalan, onaylanmamış çok fazla transaction var. Bir transaction onay alana kadar hacklenmeye açıktır.Muhtemelen de şu anda yapılıyordur bu durum.

Benim düşüncem, BitCoin yıl sonunda çakılır. Ethereum moral alır çıkar.
Aykut

kişi bu mesajı beğendi.

yigitcangokmen yigitcangokmen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Blockchain
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 41 / 65
  • Ticaret 1, (%100)
Blockchain teknolojisine ne kadar erken ulaşırsanız o kadar iyi yasaklayın edin ile olmaz bu iş isterse bütün ülkeler yasaklasın her zaman gelişiyor ve büyüyor da sadece 2017 de fazla viral oldu :)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al