-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende 3 senedir seviyorum koyumden hemde 12 yasinda sevdim kızı halada tınlamıyor neden bilmiyorum istemiyorum dedi dusundum daha ufaktır diye yasi suan 15 ufağım diye düşünüyodur bizim koyde 15-16 da giden çok korkuyorum gidicek diye ne yapıcağımı bilmiyorum kimsede oneri vermiyor :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Baska limanlara yol almayi deneyin.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Bizlerin dediklerinin hiçbir önemi yok. Sana tek bir şey diyebilirim. Belki 1 ay sonra belki 2 yıl sonra hayatında izi bile kalmayacak o kişinin. Yeni birisi girecek hayatına ve onun açtığı tüm yaraları kapatacak. Emin ol o zaman geçtiğinde ulan boşa zamanımı heba etmişim diyeceksin. O yüzden şu anda ellerinde olan tek sevgilini (zamanı) sıkı sıkıya tut.
Her anını dolu dolu yaşamaya çalış, kafanı yastığa koyduğunda vicdanın rahat olsun, bugün de hedefime yaklaştım, bugünde en büyük hazinem olan zamanı en iyi şekilde kullandım diyerek yeni güne hazırlan.
Belki ileride başka bir kadını o kadar çok seveceksin ki hatta o kadından bir de kızın olacak, sabah gelip seni öperek uyandıracak ve inan şu anki acıya iyi ki çekmişim diyeceksin.
Umarım her şey hakkında hayırlısı olması gerektiği gibi olur.
eneskamis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ondan öncede yaşıyordun ondan sonrada yaşarsın. Bu müzikler daha kötü eder hatta işi körükleyen bu müziklerdir. Sonsuz bir sevme kabiliyetini sonlu bir faniye sarf etmek israf idi. Bu israftan kurtuldun say. Evet fani sevilir ama veren hürmetine sevilir.(haram olmadığı sürece)
Bir padişah bir elma ikram etse de verir vermez onu yesen, muhabbetin elmaya olur. Ama elmayı alıp başının üstüne koysan da verene muhabbet duysan o elma ziyadeleşir.
K.bakma kardeşim bir müslüman olarak İslam'i çerçeveden bir teselli veriyim dedim. Şahsen bende aynı teselliyi İslam'da buldum. Elemsiz lezzet ancak ALLAH için yapılanlarda var. Çünkü gayrısı gider..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Sevinin rekor bende 8 yıl :D benimkide daha taze yapacağınız tek şey kalbinizin sesini dinlemek yerine mantığınızı dinlemek. Sizi düşünmeyeni siz hiç düşünmeyin mutlu edilmiyosanız boşverin gitsin. (Keşke yazdıklarımı kendim uygulayabilsem)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hacılar, aşk acısı çeken erkekler varken, hatun kısmı alışverişe çıkar. Alışveriş bittiğinde yeniden doğmuş olur. Onlar mağazaya girerken sizi unutur. Çıktığında isminizi hatırlamaz bile. Şimdi onlar hepimizi umutmuşken, bizim üzülmemiz biraz saçmalık.
Sal gitsin.
Ben bu hatun kesmini çözdüm aga. Hepsi böyle.
Software Developer( C#.Net - .Net Core MVC - DevExpress - MSSQL - PostgreSQL )