Proje
Knight Online Files
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web Proje Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tavsiye için teşekkürler. Mailgun'ı denedim ve gönderim sorununu çözdüm fakat ikinci günde adamlar hesaba gizli sansür uyguladılar. Hayır spam ya da reklam yapan biri de değilim. Sadece bir kod hatasından dolayı dört yüz küsür kullanıcıya "Hoşgeldin" mesajı gönderdim. Akabinde hesabı blokladılar. Saatlerce yazışmama rağmen çözüme kavuşamadım.
Adamlara "gönderilen mailin içeriğini inceleyin" diyorsun, nafile. Baksa görecek sadece Hoşgeldin'den ibaret olduğunu.
Bir başka servise kaydoldum fakat onun da harici mx girdisi bulunmadığından mıdır nedir benim sistemde çalışmadı.
Ben kendi domain.com alan adıma mx nasıl tanımlarım?
Diyelim ki mx1.domain.com şeklinde tanımladım, peki bu "mx1" kısmını neye dayanarak yazıyorum? Bunun yerine kola.domain.com yazsam olur mu?
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Şu anda smtp2go ayarlarını yaptım fakat mx tanımlı olmadığından alışveriş yapamıyorum. Kendileri sadece spf dkim gibi kayıtları sunmuşlar. "Biz mx ayarına karışmıyoruz, sistemdeki mx kaydınız geçerlidir." dediler. Tabi benim sistemimde mx kaydı tanımlı olmadığından, servis şu anda askıda bekliyor.
Yardım edebilecek olan var mı?
Teşekkürler.