Az önce Türkçeleştirmesini bitirdiğim sosa temasını sizlere sunuyorum. Bu temada en çok slide bölümü beni etkiledi. Anca temanın üzerinden çalışmaya başladığımda hayal kırıklığını slideın titleında kullanılan fontun türkçe karakter desteği olmadığını gördüm ama bu sorunu düzelttim. Bir başka olumsuzluk da headerda bulunan başlığın site başlığı uzadıkça bozulması bunuda header.php dosyasında sayfa kaynağı yazan yeri görüp değiştirerek çözebilirsiniz.
Önemli Notlar
Tema tamamıyla Türkçe’dir.
Yan menüde bulunan Sponsorlar bölümünü ve slideın kategori ayarını görünüm altında bulunan options bölümünden yapabilirsiniz.
Header dosyasında başlığın uzunluğundan dolayı kısaltmak için sayfa kaynağı yazmıştım bunuda header.php yi açtıktan sonra sayfa kaynağı diye aratarak değiştirebilirsiniz. Kendi logolarınızı gene aynı yere resim olarak ekleyebilirsiniz.
Temayı sağlıklı kullanabilmek için gereken eklenti pagenavidir
Belki de en önemli nokta burasıdır. FTP’de temayı attığınız yere gelin. Daha sonra tema klasörünün içine girin arkasından cache klasörünü bulun ve sağ tıklayın properties/CHMOD yazan yere basın ve kutuya 777 yazın ok deyin bu ayar öne çıkarılmış görsel için gereklidir
İçinizden gelirse footerdaki linkimi kaldırmamanız tercihimdir. Hadi kaldırmak istediniz en azından kodlar aşağıdaki şekilde kalsın gizleyin yani :)
Önizleme | İndir
Kaynak: http://www.sayfakaynagi.com/wordpress-temalar/wordpress-turkce-kisisel-tema-sosa.html
Ek Olarak: 104 kişi bakmış ancak 1 yorum yok.