Merhaba kripto para birimi hakkinda yaklasik 1 aydir surekli takip ediyorum her yazilani hemen hemen okumaya gayret ediyorum geçtigimiz gunlerde henuz 45 bin TL civarindayken paribu'dan 100 liralik yatirim yapmak istedim guvenemedim pek cok fazla da arastirmadigim icin acikcasi biraz cekingen kaldigim icin o zama alim yapmadim sonraki gunlerde birden 65 binleri gorunce biraz pisman olmadim degil hani. Daha da yukselir mi duser mi diye hic sorgulamadan bu sefer 69 bin deyken 100 tl yatirarak bitcoin aldim.
Bizimki de şans ya iste tam zirveyi gorunce aldiktan sonra ertesi gun düşüşe başladı ve şuan paribu daki kurlara gore 64 bin seviyesinde inip cikiyor sabah bir ara 60 bine kadar geriledi.
Yani anlayacaginiz acemi yatirimciyim :D ben kaybedince beni uzmeyecek tutarlarda bitcoin alimi yaptim merak ettigim konu ise asagidaki baglantida bir haber gordum. Bu habre istinaden sormak istiyorum. Bitcoin tekrar cikisa gecerek yeni rekorlar kirar mi? Yoksa bu düşüş daha da devam eder mi? Eger cikisa gececegine emin olsam 100 tl daha yatirma gibi bi dusuncem var.
http://m.haber7.com/amphtml/ekonomi/haber/2495044-bitcoine-rekor-kirdiran-islemlere-baslaniyor